Διαχείριση Εκτυπώσεων

Το κόστος εκτυπώσεων αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και καθημερινά οικονομικά «βάρη» των Επιχειρήσεων, ενώ το κόστος αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο σε περιπτώσεις Επιχειρήσεων και Οργανισμών που διαθέτουν πολλαπλά γραφεία και υποκαταστήματα. Η DIGIMARK, πιστοποιημένος συνεργάτης των HP (Gold Certified Partner) και ΟΚΙ (Business Partner) με εξειδίκευση στις λύσεις Office Printing, αποδεδειγμένα μπορεί να σας μειώσει το συνολικό κόστος εκτύπωσης έως και 50%.

 

Διατηρήστε τον έλεγχο στο εκτυπωτικό σας περιβάλλον…

Μετατρέψτε το σύνολο του εκτυπωτικού σας στόλου σε στρατηγικό πλεονέκτημα, με την εξειδικευμένη υποστήριξη που παρέχουν οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων της Digimark.

Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις ώστε να γίνουν πιο παραγωγικές, να διευκολύνουν με νέες λύσεις τις καθημερινές τους διαδικασίες εκτύπωσης και φυσικά να μειώσουν τα κόστη τους έως και 50% . Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε τη συνολική διαχείριση  του εκτυπωτικού στόλου της εταιρείας σας , με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν το υλικό, την τεχνική υποστήριξη και τη γενική ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του. Παράλληλα, παρέχουμε σε μηνιαία βάση αναφορές για την πορεία και την αξιοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Digimark σας προσφέρει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από πάγια, συμβόλαια συντήρησης και αναλώσιμα, ενώ παράλληλα απλοποιείτε τις εσωτερικές σας διαδικασίες με τις υπηρεσίες Printing Management της Digimark.
Απαλλαγείτε από τους διάσπαρτους εκτυπωτές – Ενοποιήσετε τον εξοπλισμό σας δικτυακά.

Οι υπηρεσίες Printing Management της Digimark αποτελούν την ιδανική λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση της υποδομής εξοπλισμού γραφείου, η οποία περιλαμβάνει εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, συσκευές fax και scanners. Οι υπηρεσίες αυτές επιτρέπουν την αποτελεσματική ενοποίηση όλων των συσκευών της υπάρχουσας υποδομής καθώς και τη χρήση νέων πολυχρηστικών μηχανημάτων MFPs (με δυνατότητα εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και λήψης/αποστολής fax).

 

Επιλέξτε τις υπηρεσίες εκείνες που ανταποκρίνονται καλύτερα στις ανάγκες σας και στα οικονομικά δεδομένα σας…

checkΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

checkΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΊΤΕ

 

checkΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Με τις υπηρεσίες Printing Management της Digimark επιτυγχάνετε:

  • Αυξημένη παραγωγικότητα και ικανοποίηση των εργαζομένων (μέσω καλύτερων, γρηγορότερων και πιο ολοκληρωμένων διαδικασιών)
  • Διαφάνεια κόστους (ανά χρήστη ή ανά τμήμα)
  • Καλύτερη αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης
  • Έως και 50% χαμηλότερο κόστος εκτύπωσης
  • Αυξημένη χρηματοοικονομική ευελιξία, μετατρέποντας το κόστος πάγιου εξοπλισμού σε ένα μεταβλητό ανά μήνα λειτουργικό έξοδο, αφού δεν αγοράζετε πάγιο εξοπλισμό αλλά μόνο υπηρεσίες επικοινωνιακών τεχνολογιών

Οι λύσεις Printing Management αποτελούνται από:

  • Μια σειρά από κατάλληλες συσκευές γραφείου, των οποίων η ιδιοκτησία παραμένει στην DIGIMARK
  • Υπηρεσίες εγκατάστασης ή/και συντήρησης συσκευών γραφείου
  • Υπηρεσίες Διαχείρισης υποδομής Output
  • Υπηρεσίες Διοίκησης έργου
  • Προμήθεια αναλωσίμων

Υπηρεσία Pay per Use

Με την εφαρμογή του προγράμματος Pay per Use, ο πελάτης πληρώνει σύμφωνα με την μηνιαία παραγωγή εκτυπώσεων του και απολαμβάνει δωρεάν συντήρηση του εξοπλισμού, δωρεάν αναλώσιμα, δωρεάν τεχνική υποστήριξη και δυνατότητα εξαγοράς του, μετά την λήξη της μίσθωσης.