Ολοκληρωμένες λύσεις Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης από την Digimark

press release banner

Ημερομηνία  5/4/2022

Δελτίο Τύπου

Η Digimark στα πλαίσια της ανάπτυξής των δραστηριοτήτων εισέρχεται στην αγορά των Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης. Με βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελάτων, η Digimark, αναζητά συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες για να προσφέρει στην αγορά που καλύπτει. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων οργάνωσης, ασφαλείας, μείωσης κόστους λειτουργίας & αύξησης της απόδοσης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στοχεύει στην ανάπτυξη του πελατολογίου της και την περαιτέρω εδραίωση της στον χώρο της τεχνολογίας.

Η λύσεις που προφέρει περιλαμβάνουν συστήματα ελέγχου πρόσβασης Access Control, Ωρομέτρηση προσωπικού καθώς και Λύσεις Μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Προσωπικού.

Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη εγκαταστάσεις συστημάτων Access Control σε αρκετές εταιρείες η Digimark μπορεί να υποστηρίξει αντίστοιχα Projects σε επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.

Website Banners Access Control

Subscribe to our Newsletter to stay updated about our News and Blog Posts

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.