Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασης – Access Control

 

Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ελέγχου πρόσβασής σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτόμα προϊόντα και λύσεις σε συνεργασία με τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς για την κάλυψη των αναγκών τους.

Ζητήστε προσφορά
s1 screen 1

Διασύνδεση με εμπορικές εφαρμογές

Τα συστήματα Access Control και Ωρομέτρησης προσωπικού που παρέχουμε διασυνδέονται με τα συστήματα HRM και Μισθοδοσίας που διαθέτει η επιχείρησή σας.

Πλεονεκτήματα απο την χρήση συστημάτων ελέγχου πρόσβασης

Access Control

Eγκαθιστούμε συστήματα access control σε επιχειρήσεις και οργανισμούς από κάθε κλάδο δραστηριότητας. Τα Συστήματα Access Control που παρέχουμε καλύπτουν ένα τεράστιο εύρος αναγκών, από αυτές μικρών μεμονωμένων τοποθεσιών έως πολύπλοκα δίκτυα πολλαπλών τοποθεσιών σε όλη τη χώρα.

access control
time attendance

Time Attendance

Η παρακολούθηση του χρόνου και η διαχείριση εργατικού δυναμικού είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο διαδικασιών που χρησιμοποιεί μια επιχείρηση για να βελτιστοποιήσει την παραγωγικότητα των εργαζομένων της.

Entrance Control

Μπορούμε να σας προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία λύσεων ελέγχου εισόδου, τουρνικέ και φραγμάτων για διαφορετικές εφαρμογές που είναι εύκολο να εγκατασταθούν, να λειτουργήσουν, να συντηρηθούν και μπορούν να διασυνδεθούν εύκολα με λύσεις τρίτων.

entrance control
smart locks

Smart Locks

Τα Smart Locks σας επιτρέπουν να ανοίγετε και να κλειδώνετε τις πόρτες σας με ένα εικονικό κλειδί δακτυλικού αποτυπώματος, προσώπου, κωδικού, κάρτας RFID, δίνοντας τέλος στο πρόβλημα απώλειας κλειδιών και επιτρέποντας μια σειρά από έξυπνες και χρήσιμες λειτουργίες.

Συστήματα Διαχείρισης Parking

Τα συστήματα Διαχείρισης Χώρων Στάθμευσης είναι πλέον απαρραίτητα σε χώρους όπως πολυκαταστημάτα, Ξενοδοχεία, βιομηχανικες εγκαταστάσεις κλπ. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για διαχείριση των χώρων στάθμευσης οχημάτων ανεξαρτήτως μεγέθους και κατηγορίας.

parking control

Για περισσότερες πληροφορίες για τα Συστήματα Ελέγχου Πρόσβασής επικοινωνήστε με το τμήμα Πωλήσεων