Εξειδικευμένες λύσεις Security της Digimark : Προστατέψτε τη παρουσία της επιχείρησης σας από τις δικτυακές επιθέσεις

Εξειδικευμένες λύσεις Security της Digimark

Σύμφωνα με μελέτες, το 70% των ιστοσελίδων έχει κενά ασφαλείας, κάτι που – ανάλογα φυσικά με το αντικείμενο του εκάστοτε site – μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια ευαίσθητων εταιρικών δεδομένων, όπως λίστες πελατών, κωδικούς και στοιχεία πιστωτικών καρτών.

Έτσι, κάθε οργανισμός θα πρέπει να έχει πολύ ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων του την προστασία (security) του website του.

Οι hackers εστιάζουν σε web-based applications όπως ηλεκτρονικά καλάθια αγορών, φόρμες, σελίδες login και δυναμικό περιεχόμενο. Πιο συγκεκριμενα, τα web apps είναι διαθέσιμα σε εικοσιτετράωρη βάση και διαχειρίζονται πολύτιμα δεδομένα, ενώ συχνά προσφέρουν απευθείας πρόσβαση σε δεδομένα του back-end.

security

 

Προστασία που μπορείτε να εμπιστευθείτε

Για να προστατέψετε τη δικτυακή σας περιουσία και κατ’ επέκταση την επιχείρηση σας, μπορείτε να εμπιστευθείτε την Digimark. Η Digimark σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές εργαλείων web vulnerability scanner που χρησιμοποιούνται από τις μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως, θα αναλάβει να σχεδιάσει και να σας προσφέρει μια λύση ασφαλείας, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα σας.

Έχετε υπόψη σας ότι οποιαδήποτε λύση προστασίας κι αν διαθέτετε σε επίπεδο δικτύου, δεν παρέχει καμία προστασία από επιθέσεις web εφαρμογών, δεδομένου ότι αυτές δρομολογούνται στις θύρες 80/443 οι οποίες παραμένουν ανοιχτές. Επιπλέον, τα περισσότερα web apps είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της εκάστοτε εταιρείας (συχνά εντελώς custom made) και επομένως, είναι πολύ πιθανό να διαθέτουν τρωτά σημεία που δεν έχουν εντοπιστεί.

Οι λύσεις web vulnerability scanner της Digimark ελέγχουν αυτόματα ιστοσελίδες και web apps για SQL Injection, XSS, XXE, SSRF, και πάνω από 4500 άλλες web vulnerabilities.

Επιπλέον, η Digimark παρέχει ισχυρά εργαλεία διαχείρισης για να εξασφαλίσει ότι τα κενά ασφαλείας δεν ανακαλύπτονται μόνο, αλλά αποκαθίστανται άμεσα. Επιπροσθέτως, σας προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία δημιουργίας αναφορών που απαιτούνται για τη λήψη στρατηγικών αποφάσεων.

Cyber Security

Συνοπτικά η Digimark σας προσφέρει τα εξής:

  • Σε βάθος ανίχνευση και ανάλυση – ανιχνεύει αυτόματα όλους τους ιστότοπους
  • Μεγαλύτερο ποσοστό ανίχνευσης με χαμηλά ψευδή θετικά αποτελέσματα
  • Ολοκληρωμένο vulnerability management – προτεραιότητα & απειλές ελέγχου
  • Ενσωμάτωση με δημοφιλή WAF και Tracker Issue
  • Δωρεάν σάρωση ασφαλείας δικτύου και εργαλεία χειροκίνητης δοκιμής
  • Διατίθεται on-premise & on-line

Υποστήριξη WordPress, Joomla και Drupal

Τα περισσότερα websites βασίζονται στα παραπάνω τρία συστήματα διαχείρισης περιεχομένου, τα οποία όμως λόγω του ότι επιτρέπουν την εγκατάσταση plug-ins έχουν πολλά κενά ασφαλείας. Εάν το site σας έχει στηθεί σε WordPress, Joomla ή Drupal και διαχειρίζεται ευαίσθητα δεδομένα, επιβάλλεται να το ελέγξετε άμεσα για κενά ασφαλείας. Τα εξειδικευμένα εργαλεία της Digimark ελέγχουν πάνω από 1.200 γνωστά plug-ins του WordPress, ενώ πραγματοποιούν εκτεταμένους ελέγχους για γνωστά κενά ασφαλείας αυτών των συστημάτων CMS.

Ευελιξία on-premise & online

Η λύση web vulnerability scanner της Digimark είναι ιδιαίτερα ευέλικτη και μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες. Μπορείτε να επιλέξετε το πακέτο που σας εξυπηρετεί, όπως για παράδειγμα ετήσιο συμβόλαιο με απεριόριστο αριθμό στόχων σάρωσης. Επιπλέον, η λύση διατίθεται είτε on-premise, είτε ως online εργαλείο.

Η Standard έκδοση διατίθεται on-premise και περιλαμβάνει έως δύο παράλληλες σαρώσεις. Η Pro edition περιλαμβάνει έως πέντε παράλληλες σαρώσεις, πιο λεπτομερείς αναφορές, ενώ η έκδοση Enterprise προσθέτει τη δυνατότητα συνεργασίας από πολλαπλούς χρήστες και έως δέκα παράλληλες σαρώσεις.

Αξίζει να τονιστεί ότι όλες οι εκδόσεις επιτρέπουν την εκτέλεση εκτεταμένων και σε βάθος δοκιμών επιθέσεων σε απεριόριστο αριθμό websites, ενώ παράλληλα προσφέρουν δυνατότητα διαχείρισης της διαδικασίας αποκατάστασης.

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο