Μαιάνδρου 90, Νέα Φιλαδέλφεια 210.2518666

Οι καταστροφές δεν προειδοποιούν..απλά συμβαίνουν.. Οι συνέπειες που θα έχουν βρίσκονται στο χέρι σας.

Οι καταστροφές έρχονται σε πολλές μορφές και συνήθως δεν σε προειδοποιούν. Η Digimark με την Υπηρεσία Backup & Recovery βοηθά τις επιχειρήσεις να προστατεύσουν τα δεδομένα τους όπου και όποτε αυτά είναι σε κίνδυνο.

Η Υπηρεσία DigiCloud Backup & Recovery αναφέρεται στη δυνατότητα που σας παρέχει η Digimark να διατηρείτε τα Δεδομένα της επιχείρησής σας ανεξαρτήτου μεγέθους ασφαλή και έτοιμα να επανέλθουν σε οποιαδήποτε επείγουσα κατάσταση ή καταστροφή πλήξει την επιχείρησή σας.

Η υπηρεσία DigiCloud Backup περιλαμβάνει φιλοξενία εξοπλισμού Backup Application Server & Storage για online Backup, υλοποίηση του Backup Plan (μέρος του Business Continuity Plan) με χρήση των εγκατεστημένων εφαρμογών για Online Backup, περιοδικός έλεγχος ακεραιότητας των αντιγράφων, υπηρεσία Backup Systems Monitoring, αποστολή του Backup στο Main Site του πελάτη όταν απαιτηθεί, Managed Hosting υπηρεσίες για την υποδομή που χρησιμοποιείται για την υπηρεσία DigiCloud Backup.

Γιατί το Backup απασχολεί τις Επιχειρήσεις;
  • Text Hover
Για μια λύση Backup θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψην το επίπεδο κινδύνου που αντιμετωπίζουν τα Δεδομένα της επιχείρησης τα οποία βρίσκονται σε κίνδυνο να χαθούν.Μάθετε γιατί οι λύσεις Cloud Backup αποτελεί τον μόνο τρόπο να διατηρούν οι επιχειρήσεις τα δεδομένα τους ασφαλή.

Πραγματική Ανάκτηση Δεδομένων απο Οποιαδήποτε Καταστροφή
  • Text Hover
Χρησιμοποιώντας τη σωστή μέθοδο αποκατάστασης και ανάκτησης σε μια δεδομένη κατάσταση ή καταστροφή μπορεί να βελτιωθεί σημαντικά ο χρόνος αποκατάστασης. Η Digimark δίνει στις επιχειρήσεις πολλαπλές επιλογές για την αντιμετώπιση των διαφόρων αιτίων της απώλειας δεδομένων και διακοπής λειτουργίας:

  • Hybrid protection (local & cloud)  
  • Granular and image backup options  
  • Rapid recovery of files or full system data  
  • Dissimilar hardware restore from bare metal
Η Υπηρεσία DigiCloud Backup δημιουργεί αντίγραφα ασφαλείας, περιλαμβάνει τη φιλοξενία του εξοπλισμού δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, Application Server & αποθήκευσης για online δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. 

Η εφαρμογή του σχεδίου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας (μέρος του Σχεδίου Επιχειρησιακής Συνέχειας) χρησιμοποιώντας τις εγκατεστημένες εφαρμογές για Online Backup, περιοδική ακεραιότητα παρακολούθηση των αντιγράφων, υπηρεσία παρακολούθησης backup συστημάτων, αποστολή αντιγράφων ασφαλείας σε Κεντρική σελίδα του πελάτη όταν είναι αναγκαίο, για τη διαχείριση των υπηρεσιών φιλοξενίας για την υποδομή που χρησιμοποιείται για την υπηρεσία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας DigiCloud.

 
Δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά που παρέχουν τα προγράμματα στήριξης δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας.

Είτε θέλετε την προστασία από τις καταστροφές των δεδομένων ή απλά περισσότερο χρόνο από μια κουραστική μέρα, αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε όλο το εικοσιτετράωρο η Digimark απελευθερώνει το πρόγραμμά σας για να ολοκληρώσει ό, τι πρέπει να κάνετε. Οι λύσεις μας απευθύνονται σε μικρές και μεσαίου μεγέθους επιχειρήσεις και μπορούν να υποστηρίξουν απεριόριστο αριθμό υπολογιστών, servers, βάσεις δεδομένων και hypervisors.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλήρη χαρακτηριστικά τα σχέδια αυτά προσφέρουν.

Business backup & disaster recovery 
  • Text Hover
Λύσεις που ταιριάζουν στις ανάγκες κάθε επιχείρησης ανεξαρτήτου μεγέθους, μικρές επιχειρήσεις λίγων χρηστών μέχρι μεγαλύτερες με μεγαλύτερη πολυπλοκότητα στην οργάνωση.

Η Υπηρεσία DigiCloud Backup δίνει έμφαση και βοηθά τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις ανεξάρτητα του χώρου στον
οποίο δραστηριοποιούνται να αποκτήσουν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα διατήρησης και ανάκτησης των δεδομένων τους, μειώνοντας την πολυπλοκότητα και προσαρμόζοντας τη λύση στο απλό περιβάλλον των μικρών επιχειρήσεων με τον περιορισμένο αριθμό χρηστών.
Η ανάκτηση των δεδομένων και η συνέχιση της λειτουργίας μιας επιχείρισης έπαψε να αποτελεί προνόμιο των μεγάλων επιχειρήσεων ΜΟΝΟ.

Cloud Backup & Disaster Recovery Solutions

Από απλά εύχρηστα περιβάλλοντα με περιορισμένες θέσεις εργασίας μέχρι εκείνα που αποτελούνται από πολλούς servers και virtual machines, η Υπηρεσία Digimark Cloud Backup προσφέρει την κατάλληλη λύση για την επιχείρησή σας σε επίπεδο προστασίας των δεδομένων της, χωρίς καμία πολυπλοκότητα ή υπερβολή.

WORKSTATIONS & EXTERNAL STORAGE BACKUP

Αυτόματα και συνεχώς προστατεύει τα αρχεία και τα δεδομένα της επιχείρησής σας στο cloud, απλά για να δημιουργήσει και να τα διαχειριστεί σε ένα μηχάνημα ή σε μια ολόκληρη οργάνωση.

Συνιστάται για πελάτες που αναζητούν μια λύση δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας cloud-based ,προστασία των δεδομένων του σταθμού εργασίας και επιτρέπει την απομακρυσμένη πρόσβαση σε αρχεία από οποιαδήποτε τοποθεσία ή συσκευή.PHYSICAL AND VIRTUAL SERVER BACKUP 


Λογισμικό που βασίζεται σε λύση με υβριδικά backup και προαιρετικά Bare Metal Restore (BMR) για ταχεία ανάκτηση από την απώλεια δεδομένων και σημαντικά μειωμένες διακοπές λειτουργίας.

 
Συνιστάται για πελάτες που αναζητούν ένα ευέλικτο, λογισμικό που βασίζεται λύση για απλά περιβάλλοντα ή αυτούς με μια σειρά από βάσεις δεδομένων ή εικονικών μηχανών.

REMOTE DEPLOYMENT 
AND MANAGEMENT TO SMBs


Κεντρική διαχείρηση όλων των workstations καθώς και των servers σας (virtual και physical) μέσω της κονσόλας διαχείρισης καθώς και εφαρμογές πολιτικών backup ανάλογα τους χρήστες.


 Συνιστάται για πελάτες που αναζητούν ένα κεντρικό εργαλείο διαχείρισης των δεδομένων τους καθώς για πελάτες με άνω των 10 workstations.
Safety & Security

 Τα αρχεία τα οποία αποθηκεύονται είναι κωδικοποιημένα και μεταφέρονται στα τελευταίας τεχνολογίας Data Centers μας που βρίσκονται στη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες (USA), ανάλογα με την επιλογή που θα κάνει ο πελάτης. Τα Data Centers μας διαχειρίζονται τα δεδομένα σας με 24/7, ασφάλεια και χωρίς τεχνικά προβλήματα.

Εύκολη Επαναφορά Δεδομένων(Easy File Recovery)

Μόνο μερικά click του ποντικιού σας, μπορούν να επαναφέρουν κρίσιμα δεδομένα της εταιρείας σας, από απροσδόκητες ζημιές στον υπολογιστή σας ή στους server σας, οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί. Επίσης παρέχετε mobile δυνατότητα διαχείρισης του backup σας, σε επίπεδο IOS και ANDROID.

HIPPA Support

Η υπηρεσία DigiCloud Backup υποστηρίαζει το HIPPA πρωτόκολλο. Αν είστε μια εταιρεία Υγείας-Νοσοκομείο ή μια Ασφαλιστική εταιρεία και θέλετε να αποθηκεύετε τα δεδομένα σας σε βάσεις, μπορούμε να σας προσφέρουμε ξεχωριστό συβόλαιο το οποίο να καλύπτει αυτή τη δυνατότητα. Protected Health Information (PHI), Business Associate Agreement (BAA).

Κοινή Τιμολογιακή πολιτική(Common sense pricing)

Τα προγράμματα μας, υποστηρίζονται από μια τιμολογιακή πολιτική πολύ απλή. Συμπεριλαμβάνουν μόνο ένα κόστος ετήσιο για φυσικούς ή virtual servers καθώς και για εφαρμογές ή databases. Δεν υπάρχει per instance fee αλλά και καθόλου licence επιβαρύνσεις.

Sync & Share

Η υπηρεσία αυτή διατίθεται σε όλους τους πελάτες του DigiCloud Backup,είναι μια ΔΩΡΕΑΝ εφαρμογή η οποία συγχρονίζει όλα τα devices των χρηστών είτε πρόκειται για tablet, mobile,local (on premises) και επιτρέπει να συνεργάζονται όλα μαζί αποθηκεύοντας on the fly αρχεία και να συγχρονίζονται μεταξύ τους με την τελευταία έκδοση.

Bare metal restore

  • System recovery: Εάν το απροσδόκητο συμβεί και οι διακομιστές σας υποστούν βλάβη, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε, με τo Virtual Backup της Digimark. H λειτουργία Bare Metal Restore σας δίνει την πλήρη ανάκτηση του συστήματος. Αυτό περιλαμβάνει λειτουργικά συστήματα, εφαρμογές, βάσεις δεδομένων και αρχεία. Στη συνέχεια, θα επαναφέρετε το σύστημά σας σε νέες, υφιστάμενες ή ακόμα και διαφορετικό hardware. 


  • Full system restore: Επειδή το Virtual Backup της Digimark είναι μια υβριδική λύση, τα δεδομένα αποθηκεύονται τόσο σε φυσικό υλικό στη συσκευή σας, καθώς και στο cloud. Εάν η συσκευή σας δεν επηρεάζεται, το Virtual Backup μπορεί να σας βοηθήσει να ανακτήσετε γρήγορα τα δεδομένα σας σε τοπικό επίπεδο. Εάν η συσκευή έχει υποστεί ζημιά, το Virtual Backup της Digimark μπορεί να αποκαταστήσει πλήρως το σύστημά σας με ασφάλεια από το cloud. Έτσι, οτιδήποτε συμβεί, θα είστε σε θέση να εκτελέσετε την πλήρη επαναφορά του συστήματος σας και να κρατήσετε την επιχείρησή σας ζωντανή.
error: Content is protected !!