Μαιάνδρου 90, Νέα Φιλαδέλφεια 210.2518666
  • Text Hover

 Cloud


Το Cloud Computing αποτελεί την τελευταία σημαντική εξέλιξη στο χώρο της Πληροφορικής και η επανάσταση στην τεχνολογία που έφερε οδήγησε σε μια κατάσταση κοινή για όλες τις καινοτομίες και σε όλες τις νέες τεχνολογίες. Σχετίζεται με την παροχή πόρων , υποδομών , εφαρμογών, και λοιπών στοιχείων τεχνολογίας πληροφορικής , συνδυαστικά ή/και μεμονωμένα , ως υπηρεσία , μέσω Internet. Με το Cloud Computing, οι επιχειρηματικές εφαρμογές και τα αρχεία γίνονται προσβάσιμα από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, οποιαδήποτε στιγμή το θελήσει ο χρήστης, αποκτώντας έτσι τεράστια ευελιξία. 

Η αξιοποίηση των λύσεων Cloud θα επιτρέψει στην επιχείρηση σας να πετύχει περισσότερα σε λιγότερο χρόνο αξιοποιώντας τους πόρους τεράστιων Data Center και υπηρεσιών πληροφορικής χωρίς τα έξοδα της συντήρησης ή διαχείρισης.
Η ενσωμάτωση του cloud computing δίνει τη δυνατότητα στους υπαλλήλους σας να επικοινωνούν και να συνεργάζονται πιο αποτελεσματικά, μπορούν να μειώσουν δραστικά το κόστος ενώ παράλληλα αυξάνουν την παραγωγικότητα. Οι ειδικοί μας κατανοούν τόσο την τεχνολογία όσο και τη μετασχηματιστική διαδρομή που θα κάνει η επιχείρησή σας για να αξιοποιήσει στο έπακρο τις Cloud υπηρεσίες.

Μείωση Κόστους
Η διαχείριση του κόστους μέσα σε κάθε οργανισμό είναι κρίσιμη. Στην Digimark, μπορούμε να προσφέρουμε λύσεις και υποστήριξη ειδικά σχεδιασμένες ώστε να παρέχουν ένα σταθερό περιβάλλον πληροφορικής, εξαλείφοντας τον κίνδυνο και μειώνοντας το κόστος στην επιχείρησή σας.

Βελτίωση της Επικοινωνίας
Η βελτίωση της επικοινωνίας σε οποιαδήποτε επιχείρηση αφορά επίσης τον τρόπο βελτίωσης του τρόπου επικοινωνίας της ομάδας σας και της αποτελεσματικότητας με τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται όλοι. Εάν συζητάτε για σχέδια ανάπτυξης ή τα επόμενα βήματα για την επιχείρησή σας, προσπαθώντας να επιλύσετε ένα ζήτημα πελάτη ή να μειώσετε και να εξαλείψετε τον χαμένο χρόνο που ψάχνετε για έγγραφα ή ακόμα και κρατώντας τις ομάδες σας συνδεδεμένες, τότε η Digimark διαθέτει πολλές λύσεις που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρησή σας. 

Εργασία οπουδήποτε
Αποκτώντας τις καλύτερες επιχειρηματικές συμβουλές, λύσεις και υπηρεσίες, η Digimark μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας όχι μόνο να κρατά τα δεδομένα σας ασφαλή σε πολλές τοποθεσίες και συσκευές, αλλά σας επιτρέπει να εργάζεστε πιο ελεύθερα από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή.

Υπηρεσίες Cloud της Digimark
    i. Infrastructure as a Service -IaaS
   ii. Software as a Service - SaaS
  iii. Platform as a Service – PaaS
  iv. Business Continuity as a Service – BCaaS  
   v. Managed Hosting
  vi. Virtual Backup
  • Text Hover
error: Content is protected !!