Μαιάνδρου 90, Νέα Φιλαδέλφεια 210.2518666
  • Text Hover


Λύσεις Επικοινωνιών


Επενδύουμε συνεχώς σε τεχνολογίες αιχμής για να προσφέρουμε έξυπνες και καινοτόμες λύσεις επικοινωνίας που εξασφαλίζουν σταθερότητα και απόδοση δικτύου. Επικεντρώνοντας στην μείωση του κόστους των τηλεπικοινωνιακής υποδομής της εταιρείας σας, το τμήμα μηχανικών της DIGIMARK σχεδιάζει ολοκληρωμένες λύσεις ασύρματης και ενσύρματης δικτυακής υποδομής.

Πρόσβαση στο Internet
Κατόπιν ανάλυσης της υπάρχουσας υποδομής καθώς και των μελλοντικών απαιτήσεων της επιχείρησής σας, οι μηχανικοί της εταιρείας μας επιλέγουν και προτείνουν την κατάλληλη για σας λύση μέσα από ένα σύνολο διαθέσιμων υπηρεσιών πρόσβασης της Vodafone.

Ιδιωτικό εταιρικό δίκτυο
Κατόπιν επιλογής τύπου κυκλώματος πρόσβασης (ΑDSL, SHDSL, Οπτικής ίνας) σύμφωνα με τις ανάγκες διασύνδεσης κάθε σημείου παρουσίας της δίνεται η δυνατότητα δημιουργίας ιδιωτικού εταιρικού δικτύου (VPN). Τα VPN παρέχουν υψηλό βαθμό ασφάλειας της επικοινωνίας βασισμένη στην τεχνολογία MPLS και επιτρέπουν την απομακρυσμένη πρόσβαση των μετακινούμενων στελεχών της επιχείρησης.

Τηλεφωνία
Υπηρεσίες εναλλακτικής τηλεφωνίας (OnVoice) μέσω μισθωμένων κυκλωμάτων για δραστική μείωση των τηλεφωνικών λογαριασμών και δυνατότητα επιλογής ολοκληρωμένων υπηρεσιών IP τηλεφωνίας που περιλαμβάνει λογισμικό διαχείρισης κλήσεων, εξοπλισμό και ποικιλία τηλεφωνικών συσκευών.

Δικτυακός Εξοπλισμός
Επιλογή networking εξοπλισμού (routers, firewalls, Access points κλπ.) βασισμένος στις μοναδικές ανάγκες κάθε περίπτωσης που εξελίσσει την τηλεπικοινωνιακή υποδομή και βελτιστοποιεί τις δυνατότητές της.

Υποστήριξη
Ολοκληρωμένη και σφαιρική υποστήριξη από τις πιστοποιημένες ομάδες της Digimark, με υπηρεσίες παρακολούθησης και διαχείρισης του Δικτύου και του Δικτυακού Εξοπλισμού (Managed Network Services) της επιχείρησης σας

VPN

VPN


Η Digimark, αποτελώντας τον μεγαλύτερο μεταπωλητή της Vodafone σε εταιρικά δίκτυα, παρέχει εξειδικευμένες λύσεις πρόσβασης στο Internet καθώς και επικοινωνίας μεταξύ των διαφορετικών σημείων παρουσίας της επιχείρησης μέσω Ιδεατών Ιδιωτικών Δικτύων (IP-VPNs), σχεδιασμένες με γνώμονα τις απαιτήσεις και τη στρατηγική της κάθε επιχείρησης.

Τα VPN εγγυώνται την επιχειρηματική λειτουργία και απευθύνονται στις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενοποιήσουν την λειτουργία των επιχειρηματικών εφαρμογών και τεχνολογικών υποδομών σε ένα ενιαίο και ιδιωτικό τηλεπικοινωνιακό δίκτυο το οποίο εγγυάται την απρόσκοπτη και ασφαλή λειτουργία όλων των κρίσιμων λειτουργιών.

Χαρακτηριστικά VPN

• Ασφάλεια 
Η μετάδοση των δεδομένων εντός του δικτύου της Vodafone βασίζεται στην τεχνολογία MPLS, που εγγυάται τον υψηλό βαθμό ασφάλειας των VPN δικτύων των πελατών μας. Η υπηρεσία εγγυάται τα χαρακτηριστικά μετάδοσης κάθε τύπου κίνησης και ο εξοπλισμός στο άκρο του πελάτη καθορίζει την προτεραιότητα μετάδοσης των δεδομένων εντός του ιδεατού δικτύου.

• Ταχύτητα
Δυνατότητα επιλογής κάθε τύπου κυκλωμάτων πρόσβασης (ΑDSL, SHDSL, Οπτικής ίνας) σύμφωνα με τις ανάγκες διασύνδεσης κάθε σημείου παρουσίας της Επιχείρησης και τις απαιτήσεις της.

• Ποιότητα
Παροχή διαφορετικών Κλάσεων Υπηρεσίας (MPLS Class of Service) που εγγυώνται διαφορετικές διαβαθμίσεις στην Ποιότητα της Μετάδοσης

• Σχεδιασμός – Υποστήριξη
H έμπειρη και εξειδικευμένη ομάδα τεχνολογίας δικτύων της Digimark, σχεδιάζει, υλοποιεί και εγγυάται την λειτουργία των δικτύων VPN, προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες της σύγχρονης επιχείρησης. Πέραν της εξειδικευμένης τεχνικής υποστήριξης της Digimark, παρέχεται επίσης απευθείας υποστήριξης 24/7 μέσω Vodafone

VoIP – Unified Communications

VoIP – Unified Communications 

H VoΙP τεχνολογία αποτελεί το πιο σύγχρονο τηλεπικοινωνιακό εργαλείο, προσφέροντας μοναδικά πλεονεκτήματα ενοποίησης φωνής και δεδομένων σε ένα και μόνο δίκτυο. Αυτός είναι ο λόγος που αποτελεί και σταθερή επιλογή των επιχειρήσεων παγκοσμίως με συνεχώς αυξανόμενες τάσεις. Το τμήμα μηχανικών της DIGIMARK σχεδιάζει ολοκληρωμένες λύσεις IP τηλεφωνίας και ενοποίησης υπηρεσιών επικοινωνίας, αξιοποιώντας πάντοτε στο έπακρο τις συνεχώς εξελισσόμενες τεχνολογίες VoIP.

• IP Telephony
Ολοκληρωμένη λύση που περιλαμβάνει, λογισμικό διαχείρισης κλήσεων, εξοπλισμό και ποικιλία τηλεφωνικών συσκευών (Unified CallManager,Voice Gateways, IP Phones)

• Ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας
Ενοποιημένη διαχείριση μηνυμάτων φωνητικού ταχυδρομείου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και fax (Unity Unified Messaging)

• Εξυπηρέτηση πελατών
Υπηρεσίες ευφυούς δρομολόγησης κλήσεων, συστήματα αυτόματης τηλεφωνικής εξυπηρέτησης (IP Contact Center)

• Ολοκληρωμένη επικοινωνία πολυμέσων
Σύγκλιση φωνής, video και web conferencing (Meeting Place)

error: Content is protected !!