Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων – Managed Print Services (MPS)

Το κόστος των εκτυπώσεων και της διαχείρισης εγγράφων αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και καθημερινά οικονομικά “βάρη”, ενώ συγχρόνως συμπεριλαμβάνεται στις πιο χρονοβόρες διαδικασίες διαχείρισης των επιχειρήσεων. Το κόστος αυτό αυξάνεται ακόμα περισσότερο σε περιπτώσεις επιχειρήσεων και οργανισμών που διαθέτουν πολυπληθές προσωπικό και αρκετά υποκαταστήματα.

Η Digimark, πιστοποιημένος συνεργάτης των μεγαλύτερων κατασκευαστών, με εξειδίκευση στις λύσεις Office Printing, Filing και Scanning αποδεδειγμένα μπορεί να σας μειώσει το συνολικό κόστος εκτύπωσης έως και 30%.

printing mps

Τεχνολογική Καινοτομία

 

Η Digimark αποδίδει μεγάλη σημασία στη Διαχείριση Εγγράφων με τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) και Ψηφιακής Αρχειοθέτησης. Σας δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε την παραγωγικότητα σας, μέσω των τεχνολογιών ασφαλείας, φορητής εκτύπωσης, σάρωσης εγγράφων, αρχειοθέτησης και έξυπνης ροής εργασίας. Αξιοποιήστε την καινοτομία που παρέχει η Digimark στον χώρο Print-Copy-Scan και συμβάλλετε στη μείωση του κόστους.

Banca-examinadora

Στρατηγικός Σύμβουλος

 

Η Digimark προσφέρει μια συμβουλευτική προσέγγιση για τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) και Ψηφιακής Αρχειοθέτησης, οι οποίες είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Οι σύμβουλοι της Digimark αξιοποιώντας ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και λύσεων, βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία της κάθε βιομηχανίας, βοηθούν στην κάλυψη των απαιτήσεων της επιχείρησης σας. 

 

bigstock-glass-globe-in-hand

Υποστηρίζουμε το περιβάλλον

 

Στην Digimark διαπιστώσαμε ότι η ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που έχουν σχεδιαστεί υπολογίζοντας το περιβάλλον, δεν είναι κάτι προαιρετικό αλλά επιβεβλημένο. Για αυτό η Digimark, έχει αφοσιωθεί σε προγράμματα που μειώνουν το οικολογικό της αποτύπωμα και παράλληλα βοηθούν τους πελάτες της να μειώσουν το δικό τους.

 

Οι λυσεισ μας

discover--easy-printing

Easy Printing 

Δώστε στους εργαζόμενους τη δυνατότητα να εκτυπώνουν από κινητά, tablet και laptops αυξάνοντας την παραγωγικότητα τους. 

discover--security

Print Security

Αποκτήστε ασφάλεια στον εκτυπωτή σας. Το κλειδί είναι να επιλέξετε τι είναι κατάλληλο για εσάς κοιτάζοντας τον πλήρη κύκλο ζωής του εγγράφου – πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την εκτύπωση.

discover--waste-control

Waste Control

Οι υπερχειλισμένοι κάδοι ανακύκλωσης δίπλα στον εκτυπωτή είναι μία απόδειξη για τα απόβλητα που πρέπει να ελέγξουμε, αλλά ας μην ξεχνάμε τη σπατάλη χρόνου και χρήματος. Το όραμα μας συνδέεται με τη προστασία του περιβάλλοντος. 

discover--3d-printing

3D Printing and Print Rooms

Η Digimark έχει λύσεις και πέρα από τις απλές εκτυπώσεις γραφείου. Οι λύσεις εκτύπωσης επεκτείνονται σε αίθουσες εκτύπωσης και τρισδιάστατα εργαστήρια εκτύπωσης Fab σε κολέγια και πανεπιστήμια. 

Print-Copy-Scan

Μετατρέψτε το σύνολο του εκτυπωτικού σας στόλου σε στρατηγικό πλεονέκτημα, με τις υπηρεσίες Print-Copy-Scan της Digimark και την υποστήριξή της HP.

Οι Υπηρεσίες Print-Copy-Scan δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις ώστε να γίνουν πιο παραγωγικές και να διευκολύνουν με νέες λύσεις τις καθημερινές διαδικασίες διαχείρισης του εκτυπωτικού στόλου, τόσο στο κομμάτι της εκτύπωσης όσο και στην ψηφιακή αρχειοθέτηση. Η Digimark σας προσφέρει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από πάγια έξοδα και συμβόλαια συντήρησης, καθώς απλοποιεί τις εσωτερικές σας διαδικασίες με τις υπηρεσίες Print-Copy-Scan.

Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε τη συνολική διαχείριση του εκτυπωτικού στόλου της εταιρείας σας, με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν παρακολούθηση και προμήθεια αναλωσίμων, τεχνική υποστήριξη και διαχείριση για την ομαλή λειτουργία του. Παράλληλα, παρέχουμε σε μηνιαία βάση αναφορές για την πορεία και την αξιοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Ανάλυση και κατανόηση του περιβάλλοντος

Σχεδίασμος για την ικανοποίηση των Επιχειρησιακών Αναγκών

Υλοποίηση της Λύσης 

Υποστήριξη και Συντήρηση 

Ανάλυση και κατανόηση του περιβάλλοντος

Σχεδίασμος για την ικανοποίηση των Επιχειρησιακών Αναγκών

Υλοποίηση της Λύσης 

Υποστήριξη και Συντήρηση 

MPS

Η προσέγγιση της Digimark λαμβάνει υπόψιν της τους χρήστες, την τεχνολογία και τις διαδικασίες, διασφαλίζοντας έτσι μία ομαλή μετάβαση από το υπάρχον στο νέο βελτιωμένο περιβάλλον. Ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις του πελάτη, παρέχεται η προσθήκη λογισμικών που επιτρέπουν τη δυνατότητα εύκολου προγραμματισμού και αυτοματοποίησης προκαθορισμένων ροών εργασίας, η δυνατότητα παρακολούθησης εγγραφών και η έξυπνη αντιμετώπιση προβλημάτων ενώ, ταυτόχρονα, ενισχύεται η ασφάλεια των δεδομένων.

 

Δωρεάν την μελέτη του εξοπλισμού σας

Αποκτήστε το εδώ

Μείωση Κόστους Εκτύπωσης
30%
Αύξηση Παραγωγικότητας
60%
Μείωση Ποσότητας Αναλωσίμων
50%

Οι υπηρεσίες MPS ενσωματώνουν τη μίσθωση (embedded leasing) του παρεχόμενου εξοπλισμού, με αποτέλεσμα τη μείωση των πάγιων εξόδων (capital expenditure) καθώς η υπηρεσία αποτελεί λειτουργικό έξοδο (operating expenditure).

Δωρεάν μελέτη του εξοπλισμού σας !
consult logo
Συμβουλές Διαχείρισης
analysis logo
Μελέτη Εξοπλισμού
support logo
Υποστήριξη και  Συντήρηση
consult logo
Συμβουλές Διαχείρισης
analysis logo
Μελέτη Εξοπλισμού
support logo
Υποστήριξη και  Συντήρηση

Δώστε στην επιχείρηση σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με τη χρήση ειδικού MPS Software.

Απλοποιήστε τις σημαντικές επιχειρηματικές διαδικασίες και εργασίες με τη χρήση ισχυρών μεθόδων βελτιστοποίησης ροής εργασίας της επιχείρησή σας, με τη χρήση Ειδικού Software για την υπηρεσία MPS, που σας προσφέρει η DigimarkΤο ειδικό λογισμικό της Digimark για το MPS δίνει στην επιχείρηση σας τη δυνατότητα Διαχείρισης Εκτυπώσεων και Αποτύπωσης Εγγράφων, με Κεντρικό Έλεγχο για ολόκληρο το περιβάλλον εκτύπωσης που καλύπτεται με προοπτική της επίτευξης.

secure-print-release-blue

Secure Print Release

Κρατάει την εκτύπωση μέχρι να εγκριθεί.

mobile-print-release-blue

Mobile Print Release

Προωθήστε εργασίες μέσω κινητών τηλεφώνων.

web-print-blue

Web Print

Δυνατότητα Εκτύπωσης από οποιαδήποτε ασύρματη συσκευή.

pull-printing-blue

Pull/Find Me Printing

Εντοπισμός του πλησιέστερου εκτυπωτή από όλες τις διαθέσιμες συσκευές.

rules-and-routing-blue

Rules and Routing

Ολοκληρωμένος έλεγχος του τρόπου χρήσης των εκτυπωτών σας.

reporting-blue

Reporting

Μεγάλη ποικιλία αναφορών μέσω της διεπαφής δαχειριστή.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΟ ΠΕΛΑΤΟΛΟΓΙΟ MPS

Επικοινωνήστε μαζί μας και βρείτε την λύση που καλύπτει τις ανάγκες τις επιχείρησης σας!