fbpx

Μαιάνδρου 90, Νέα Φιλαδέλφεια 210.2518666
[:el]

Managed Print Services

Διαχείριση Εκτυπώσεων


Το κόστος εκτυπώσεων αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά και καθημερινά οικονομικά «βάρη» των Επιχειρήσεων, ενώ το κόστος αυτό είναι ακόμα μεγαλύτερο σε περιπτώσεις Επιχειρήσεων και Οργανισμών που διαθέτουν πολλαπλά γραφεία και υποκαταστήματα. Η Digimark, πιστοποιημένος συνεργάτης της HP (Gold Certified Partner)με εξειδίκευση στις λύσεις Office Printing, αποδεδειγμένα μπορεί να σας μειώσει το συνολικό κόστος εκτύπωσης έως και 30%.

Διατηρήστε τον έλεγχο στο εκτυπωτικό σας περιβάλλον.

Μετατρέψτε το σύνολο του εκτυπωτικού σας στόλου σε στρατηγικό πλεονέκτημα, με την εξειδικευμένη υποστήριξη που παρέχουν οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων της Digimark. Οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων (ΜPS) δημιουργήθηκαν για να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις ώστε να γίνουν πιο παραγωγικές,να διευκολύνουν με νέες λύσεις τις καθημερινές τους διαδικασίες εκτύπωσης και φυσικά να μειώσουν τα κόστη τους έως και 30%.Στο πλαίσιο αυτό αναλαμβάνουμε την συνολική διαχείριση του εκτυπωτικού στόλου της εταιρίας σας, με υπηρεσίες που περιλαμβάνουν το υλικό την τεχνική υποστήριξη και την γενική ευθύνη για την ομαλή λειτουργία του.Παράλληλα, παρέχουμε σε μηνιαία βάση αναφορές για την πορεία και την αξιοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Η Digimark σας προσφέρει τη δυνατότητα να απαλλαγείτε από πάγια, συμβόλαια συντήρησης και αναλώσιμα, ενώ παράλληλα απλοποιείτε τις εσωτερικές σας διαδικασίες με τις υπηρεσίες Printing Management της Digimark.
Απαλλαγείτε από τους διάσπαρτους εκτυπωτές – Ενοποιήσετε τον εξοπλισμό σας δικτυακά.

Οι υπηρεσίες Printing Management της Digimark αποτελούν την ιδανική λύση για την ολοκληρωμένη διαχείριση της υποδομής εξοπλισμού γραφείου, η οποία περιλαμβάνει εκτυπωτές, φωτοαντιγραφικά μηχανήματα, συσκευές fax και scanners. Οι υπηρεσίες αυτές επιτρέπουν την αποτελεσματική ενοποίηση όλων των συσκευών της υπάρχουσας υποδομής καθώς και τη χρήση νέων πολυχρηστικών μηχανημάτων MFPs (με δυνατότητα εκτύπωσης, αντιγραφής, σάρωσης και λήψης/αποστολής fax).
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover

Τεχνολογική Καινοτομία

Η Digimark αποδίδει μεγάλη σημασία στις εκτυπώσεις με την Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS). Σας δίνει την δυνατότητα να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας, μέσω των τεχνολογιών ασφαλείας, φορητής εκτύπωσης και έξυπνης ροής εργασίας. Αξιοποιήστε την καινοτομία που παρέχει η Digimark στον χώρο της εκτύπωσης και συμβάλλετε στη μείωση του κόστους εκτυπώσεων σήμερα.

Στρατηγικός Σύμβουλος

Η Digimark προσφέρει μια συμβουλευτική προσέγγιση για την Υπηρεσία Διαχείρισης Εκτυπώσεων (MPS) η οποία και είναι προσαροσμένη στις ανάγκες της επιχείρησή σας. Οι σύμβουλοι Διαχείρισης Εκτυπώσεων της Digimark αξιοποιώντας ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών και λύσεων, βασιζόμενοι στην τεχνογνωσία της κάθε βιομηχανίας, βοηθούν στην κάλυψη των εκτυπωτικών απαιτήσεων της επιχείρησή σας.

Υποστηρίζουμε το περιβάλλον

Στην Digimark διαπιστώσαμε ότι η ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που έχουν σχεδιαστεί υπολογίζοντας το περιβάλλον, δεν είναι κάτι προαιρετικό αλλα επιβεβλημένο. Γι 'αυτό η Digimark έχει αφοσιωθεί σε προγράμματα που μειώνουν το οικολογικό της αποτύπωμα και παράλληλα βοηθούν τους πελάτες της να μειώσουν το δικό τους.                                                                                                                                                

 • Text Hover

MPS

To MPS ή αλλιώς οι Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων, ήρθαν για να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις και τους εργαζομένους να γίνουν πιο παραγωγικοί, αλλά και να διευκολύνουν τις καθημερινές διαδικασίες, προτείνοντας νέες λύσεις, και όλα αυτά φυσικά μειώνοντας το κόστος έως και 50%.

Σε περιόδους οικονομικής ύφεσης είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ η εκλογίκευση των δαπανών εκτύπωσης και η εξοικονόμηση κόστους σε κάθε επιχειρησιακό περιβάλλον.
Ο σημερινός τρόπος (μη) διαχείρισης των εκτυπώσεων των επιχειρήσεων οδηγεί σε αδικαιολόγητα έξοδα, που πολλές φορές υπερβαίνουν το 2% του κύκλου εργασιών μιας επιχείρησης. Η εξοικονόμηση των δαπανών με τη χρήση υπηρεσιών Managed Print Services (Yπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων) μπορεί να ξεπεράσει το 30%.
Ειδικά σε συνθήκες κρίσης και ύφεσης, λίγες επιχειρήσεις έχουν την πολυτέλεια να μπορούν να αγνοήσουν μια τέτοια ευκαιρία. …

H Digimark δίπλα σας…
Αναλαμβάνουμε την συνολική ευθύνη του εκτυπωτικού στόλου της εταιρείας σας, συμπεριλαμβανομένου του εξοπλισμού, των αναλωσίμων, της τεχνικής υποστήριξης και της συνολικής διαχείρισης του εκτυπωτικού στόλου, παρέχοντας σε μηνιαία βάση
αναφορές για την πορεία και την αξιοποίηση της παρεχόμενης υπηρεσίας. Τα κύρια στοιχεία που απαιτούνται για την υλοποίηση ενός MPS συμβολαίου, είναι η διερεύνηση των σημερινών αναγκών και η καταγραφή της σημερινής παραγωγής των εκτυπωτικών
εργασιών της ενδιαφερόμενης εταιρείας.

Η προσέγγιση της ΗΡ λαμβάνει υπόψην της τους χρήστες, την τεχνολογία και τις διαδικασίες, διασφαλίζοντας έτσι μία ομαλή μετάβαση από το υπάρχον στο νέο βελτιωμένο περιβάλλον. Ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις του πελάτη, παρέχεται η προσθήκη λογισμικών που επιτρέπουν τη δυνατότητα εύκολου προγραμματισμού και αυτοματοποίησης προκαθορισμένων ροών εργασίας, τη δυνατότητα παρακολούθησης εγγράφων και την έξυπνη αντιμετώπιση προβλημάτων ενώ, ταυτόχρονα, ενισχύεται η ασφάλεια των δεδομένων.

Οι υπηρεσίες MPS ενσωματώνουν τη μίσθωση (embedded leasing) του παρεχόμενου εξοπλισμού, με αποτέλεσμα τη μείωση των πάγιων εξόδων (capital expenditure) καθώς η υπηρεσία αποτελεί λειτουργικό έξοδο (operating expenditure).

Κατεβάστε το Αναλυτικό Φυλλάδιο της Υπηρεσίας ΕΔΩ
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
Δώστε στην επιχείρησή σας το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με την χρήση ειδικού MPS Software.

Απλοποιήστε τις σημαντικές επιχειρηματικές διαδικασίες και εργασίες με τη χρήση ισχυρών μεθόδων βελτιστοποίησης ροής εργασίας των επιχείρησής σας και εκτυπωτικές λύσεις. Αυτό σας προσφέρει η Digimark με το Ειδικό Software για την Υπηρεσία MPS.Τα τελευταίας τεχνολογίας εργαλεία για τη διαχείριση του εκτυπωτικού στόλου της επιχείρησής σας συμβάλλουν στον αποτελεσματικό περιορισμό του φόρτου εργασίας, στη σημαντική μείωση κόστους, τη βελτίωση της παραγωγικότητας των εργαζομένων και επιτρέψει στους χρήστες να εκτυπώνουν με ασφάλεια – όπου και αν βρίσκονται όταν οι ανάγκες των επιχειρήσεων το απαιτούν.

Digimark MPS Software

H Digimark σας παρέχει το πιο χρήσιμο εργαλείο προκειμένου η Διαχείριση των Εκτυπώσεων της επιχείρησής σας να φέρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται. Το ειδικό λογισμικό της υπηρεσίας MPS διαχειρίζεται αποτελεσματικά τον εκτυπωτικό στόλο κάθε επιχείρησης καθώς και τις εκτυπωτικές υπηρεσίες.
Το ειδικό λογισμικό της Digimark για το MPS δίνει στην επιχείρησή σας την δυνατότητα Διαχείρισης Εκτυπώσεων και Αποτύπωσης Εγγράφων, με Κεντρικό Έλεγχο για ολόκληρο το περιβάλλον εκτύπωσης που καλύπτεται με προοπτική της επίτευξη

1) Μείωση Εκτυπωτικού κόστους για την επιχείρηση.

2)Αύξηση της Ασφάλειας-Εμπιστευτικότητας των εταιρικών εγγράφων.

3)Βελτίωση της Παραγωγικότητας των υπαλλήλων, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να εκτυπώνουν από όπου και αν βρίσκονται,ακόμα και απομακρυσμένα.
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover

*Σίγουρη Eπιλογή με Αποδείξεις

*Στοιχεία βασισμένα σε έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών                           

Contact us


[:en]

Managed Print Services

Managed Print Services


Printing costs are one of the most important and everyday economic "burdens" of businesses, and this cost is even greater in business and organizations that have multiple offices and branches. Digimark, a certified Certified Partner of HP (Gold Certified Partner), can help reduce your total printing costs up to 30%.

Maintain control over your printing environment.

 Convert your entire fleet to a strategic asset with the dedicated support provided by Digimark Printing Services. Managed Print Services (MPS) have been created to enhance businesses to become more productive, to help with new solutions in their daily printing processes and of course to reduce their costs up to 30%. In this context, we undertake the overall management of the printing fleet of your company, with services that include hardware technical support and overall responsibility for its smooth operation. At the same time, we provide monthly reports on the progress and utilization of the provided services.

Digimark offers you the possibility to get rid of fixed assets, maintenance contracts and supplies while simplifying your internal processes with Digimark Printing Management services.
Get rid of scattered printers - Unify your equipment online.

Digimark Printing Management Services is the perfect solution for an integrated management of your office equipment infrastructure, including printers, copiers, fax machines and scanners. These services allow for the effective integration of all existing devices and the use of new multifunctional MFPs (capable of printing, copying, scanning and receiving / sending faxes).
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover

Technological Innovation

Digimark attaches great importance to printing with the Print Management Service (MPS). It gives you the opportunity to increase your productivity through security technologies, portable printing and smart workflow. Take advantage of Digimark's innovation in printing and help reduce printing costs today.

Strategic Advisor

Digimark offers a consulting approach to Managed Print Services (MPS) that is tailored to the needs of your business. Digimark Printing Management consultants, using a resilient portfolio of services and solutions, based on industry know-how, help meet your printing needs.

We support the environment

At Digimark, we have found that by developing innovative solutions that have been designed by considering the environment is not something optional but imperative. That's why Digimark has dedicated itself to programs that reduce its ecological footprint and help its customers reduce their own.

 • Text Hover

MPS

MPS or Managed Print Services have come to help businesses and employees become more productive, but also to facilitate day-to-day processes by proposing new solutions, all of which naturally reduce costs up to 50%.

In times of economic recession it is more than ever necessary to rationalize printing costs and cost savings in every business environment.

The current way of (not) managing business prints leads to unjustified costs, often exceeding the 2% of a company's turnover. The cost savings by using Managed Print Services can exceed 30%.

Especially in times of crisis and recession, few businesses have the luxury to ignore such an opportunity.

Digimark next to you...
We take the overall responsibility of your company's printing fleet, including the equipment, consumables, technical support and the management of your overall fleet, providing on a monthly basis reports on the course and utilization of the service provided. The main elements required to implement an MPS contract are to investigate current needs and to record the current production of printing of the company concerned.

HP's approach takes into consideration its users, technology and processes, ensuring a smooth transition from the existing to the new improved environment. Depending on the customer's requirements, software is added to allow easy programming and automation of predefined workflows, document tracking and smart troubleshooting while at the same time enhancing data security.
MPS services embed the leasing of the provided equipment, resulting in a reduction of expenses as the service is considered to be an operating expense.

Download the Brochure  HERE
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
Give your business the competitive edge with the use of MPS Software.

Simplify important business processes and tasks by using powerful business-optimization methods for your business and printing solutions. Digimark offers you the Special Software for MPS
The latest technology tools for managing your business printing fleet helps you to reduce workload effectively, significantly reduce costs, improve employee productivity, and enable users to print
 safely - wherever they are when business needs require it.

Digimark MPS Software

Digimark provides you with the most useful tool in order for the Business Printing Manager to deliver the result you need. The MPS software effectively manages the printing fleet of each business as well as printing services.

Digimark's special MPS software gives your business the ability to manage Print and Document Capture with Central Control for the entire print environment covered with the prospect of achieving

1) Reduce printing costs for the business.

2) Increase security-confidentiality of company documents.

3) Improve employee productivity, enabling them to print wherever they are, even remotely.
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover
 • Text Hover

*Unquestionable Choice with Evidence

*Research based data from the Athens University of Economics and Business                           

Contact us


[:]