Ο ανεξαρτητος συνεργατης ολοκληρωμενων τηλεπικοινωνιακων λυσεων

Η λύση μας με προϊόντα τηλεφωνίας, βίντεο και διασκέψεων έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί στο μέγιστο βαθμό τη συνεργασία του προσωπικού σας και των συνεργατών σας. Οι βέλτιστες λύσεις μας διαθέτουν απρόσκοπτη ενσωμάτωση τηλεφωνίας, βίντεο διασκέψεις, φωνητικό ταχυδρομείο, email, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων, διαμοιρασμό οθόνης υπολογιστών, κατάσταση παρουσίας σε πραγματικό χρόνο, τόσο σε σταθερές όσο και σε κινητές συσκευές, για να δημιουργήσετε μία πραγματικά ενοποιημένη, έξυπνη και αποδοτική εμπειρία χρήστη για το προσωπικό, τους πελάτες και τους προμηθευτές σας. Όλες οι ενοποιημένες υπηρεσίες επικοινωνίας παρέχονται είτε στο δικό μας ιδιωτικό δίκτυο ή μέσω SD-WAN και σύνδεση στο Διαδίκτυο, για να σας παρέχουμε επαγγελματική ποιότητα φωνής για επιχειρήσεις.

Διαθέτουμε μία σειρά από λύσεις ενοποιημένων επικοινωνιών, φιλοξενούμενες στο cloud ή στο χώρο σας, που ταιριάζουν στις επιχειρηματικές σας ανάγκες και στον προϋπολογισμό σας.
Οι λύσεις περιλαμβάνουν:
– Φιλοξενία IP PBX* σε ασφαλή πλατφόρμα cloud
– On premise IP PBX* / UC σύστημα με SIP Trunking
– Ενσωματωμένο σύστημα contact centre system on premise ή στο cloud
– Σχεδιασμό βιντεοδιάσκεψης, εγκατάσταση και διαχείριση
Στη συνέχεια, θα ανακαλύψετε γιατί οι επαγγελματικές λύσεις τηλεφωνίας και συνδιάσκεψης είναι απαραίτητες για την επιχείρηση σας και πως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε τη σωστή επιλογή.

ΛΥΣΕΙΣ TELCO

CLOUD PBX

ON-PREMISE PBX

CALL CENTER

VIDEO CONFERENCE

Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΛΥΣΗ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 

Source:Boadsoft Inc (NASDAQ:BSFT) survey of global telecom providers and  insudtry leaders

ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΕΧΟΥΝ 52% ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ 45% ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Source:The Eastern Manager Group: Unified Communications Productivity Analysis,  Small Business 2019

ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

services

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ Η DIGIMARK

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗ

Η ασφάλεια έχει και πάντα θα έχει προτεραιότητα για μας, σε τέτοιο βαθμό που έχουμε ενσωματώσει την ασφάλεια σε ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας και που σαν εταιρεία έχουμε πιστοποιηθεί σύμφωνα με το πρότυπο ISO 27001 για Συστήματα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών (ISMS)

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Για να διασφαλίσουμε ότι η λύση Hosted IP PBX* είναι η κατάλληλη για την εταιρεία σας, παρέχουμε ένα πρόγραμμα τεχνολογικής υιοθέτησης στο προσωπικό σας για να εξοικειωθούν και για γίνει μία καθοδήγηση σύμφωνα με τις λύσεις μας

24/7 ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Το γραφείο εξυπηρέτησης 24/7/365 σας παρέχει σιγουριά ενώ αναθέτετε την υποστήριξη του τελικού χρήστη, τη διαχείριση συμβάντων, τη διαχείριση αιτημάτων υπηρεσίας, την εξυπηρέτηση, την υποδομή και την αναφορά SLA.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Η Digimark προσφέρει μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων: υποδομής, δικτύωσης, υποστήριξη τελικών χρηστών, ενοποιημένη επικοινωνία και τηλεφωνία, ασφάλεια ΙΤ, προμήθεια hardware και software, καθώς και ανάπτυξη εμπορικών εφαρμογών. Είμαστε στη θέση να σχεδιάσουμε, να διαχειριστούμε και να βελτιστοποιήσουμε ολόκληρο το περιβάλλον της πληροφορικής σας.

ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Τα ισχυρά ευέλικτα ενσωματωμένα χαρακτηριστικά επιτρέπουν στο προσωπικό σας να παίρνει και να λαμβάνει κλήσεις ενώ βρίσκεται στο δρόμο ή στην τηλεργασία. Οι εισερχόμενες κλήσεις μπορούν ταυτόχρονα να καλούν στο γραφείο και στο κινητό σας, με τους soft clients να επιτρέπουν στους χρήστες να καλούν και να δέχονται κλήσεις από τον αριθμό του γραφείου τους, ενώ είναι στο δρόμο ή εργάζονται από το σπίτι.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ

Άσχετα από το μέγεθος της επιχείρησης σας και τι προσπαθείτε να καταφέρετε μπορούμε να σας υποστηρίξουμε σε αυτό. Αυτό περιλαμβάνει την εξέλιξη της προσφοράς μας για να ανταποκρίνεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες σας, έτσι ώστε αν χρειαστεί να κλιμακώσετε, να επιταχύνεται την ανάπτυξη ή να ξεκινήσετε κάτι νέο μπορούμε να σας υποστηρίξουμε.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ

Σας παρέχουμε τα εργαλεία που σας επιτρέπουν να διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας από παντού και από οποιαδήποτε συσκευή. Η διαχείριση των soft clients, του web portal, της receptionist console και του call center console μπορεί να γίνει απευθείας από το Internet. Αυτό σημαίνει ότι η επιχείρηση σας είναι ενεργή όπου κι αν βρίσκεστε.

Γνωρίστε τις λύσεις Unified Communications της 3CX

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση και βρείτε την λύση που καλύπτει τις ανάγκες τις επιχείρησης σας!