Ολοκληρωμένες λύσεις Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης από την Digimark

press release banner

Ημερομηνία  5/4/2022

Δελτίο Τύπου

Η Digimark στα πλαίσια της ανάπτυξής των δραστηριοτήτων εισέρχεται στην αγορά των Συστημάτων Ελέγχου Πρόσβασης. Με βασικό της στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελάτων, η Digimark, αναζητά συνεχώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες για να προσφέρει στην αγορά που καλύπτει. Προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων οργάνωσης, ασφαλείας, μείωσης κόστους λειτουργίας & αύξησης της απόδοσης σε επιχειρήσεις και οργανισμούς στοχεύει στην ανάπτυξη του πελατολογίου της και την περαιτέρω εδραίωση της στον χώρο της τεχνολογίας.

Η λύσεις που προφέρει περιλαμβάνουν συστήματα ελέγχου πρόσβασης Access Control, Ωρομέτρηση προσωπικού καθώς και Λύσεις Μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρώπινου Προσωπικού.

Έχοντας πραγματοποιήσει ήδη εγκαταστάσεις συστημάτων Access Control σε αρκετές εταιρείες η Digimark μπορεί να υποστηρίξει αντίστοιχα Projects σε επιχειρήσεις ανεξάρτητα από το μέγεθος τους.

Website Banners Access Control
error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο