Γιατί VoIP τηλεφωνία από την Digimark?

Με την υπηρεσία VoIPcom από την IdigiServices από την Digimark, μπορείτε να απολαμβάνετε τις δυνατότητες της συμβατικής τηλεφωνίας καθώς και αυτές ενός ψηφιακού/αναλογικού κέντρου. Έχετε, όμως, και πολλές επιπλέον δυνατότητες χάρη στα απεριόριστα πλεονεκτήματα του κόσμου του internet!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ VOIPCOM ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑς?

Η υπηρεσία DigiVoIP, αξιοποιεί και προσαρμόζει, πάντα, τις δυνατότητες της VoIP τηλεφωνίας, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των τηλεπικικοινωνιακών συστημάτων της επιχείρησης σας, και τη μείωση των λειτουργικών σας εξόδων.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ VOIPCOM ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑς?

Η υπηρεσία DigiVoIP, αξιοποιεί και προσαρμόζει, πάντα, τις δυνατότητες της VoIP τηλεφωνίας, με σκοπό την εύρυθμη λειτουργία των τηλεπικοινωνιακών συστημάτων της επιχείρησης σας, και τη μείωση των λειτουργικών σας εξόδων.

What-Is-VoIP-2

Πως Λειτουργεί:

Η DigiVoip παρέχει τη δυνατότητα εγγραφής στην υπηρεσία της και απόλαυσης των υπηρεσιών VoIP τηλεφωνίας! 

Αρχικά θα χρειαστείτε:

  • Μία ενεργή σύνδεση στο Διαδίκτυο, έπειτα αναλαμβάνουμε εμείς τη σύνδεση της γραμμής, ώστε να χρησιμοποιηθεί για VoIP τηλεφωνία.
  • Τηλεφωνικές συσκευές (IP), συμβατές με το πρωτόκολλο SIP. Μπορείτε να επιλέξετε IP τηλεφωνική συσκευή, είτε να εγκαταστήσετε το κατάλληλο λογισμικό σε smartphone ή H/Y.
  • Συνδρομή στην υπηρεσία DigiVoip.

Mπορείτε να κρατήσετε τον τηλεφωνικό σας αριθμό, εναλλακτικά μπορείτε να προμηθευτείτε από την DigiVoip νέους αριθμούς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η Digimark, βρίσκεται πάντα κοντά σας, για να υποστηρίξει τις τηλεπικοινωνιακές ανάγκες της επιχείρησης σας, και να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες φωνής, τόσο σε ποιότητα όσο και σε ταχύτητα.

ΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Επωφεληθείτε από την DigivoIP

Η VoIP τηλεφωνία είναι ο νέος τρόπος επικοινωνίας και λειτουργίας τηλεφωνικών κέντρων (Cloud PBX). Με τη χρήση της υπηρεσίας DigivoIP σας δίνετε η δυνατότητα να μιλάτε από και προς πολλαπλά γεωγραφικά σημεία, χωρίς κανέναν περιορισμό και  χαμηλές χρεώσεις.

Αξιοποιούμε για εσάς τη δύναμη του internet, για να απολαμβάνετε μια ποιοτική τηλεφωνική συνομιλία.Οι χρεώσεις για διεθνείς κλήσεις αλλά και το μεγάλο κόστος για τηλεφωνικές συνομιλίες με μεγάλη διάρκεια είναι πλέον παρελθόν.

Η DigiVoip, σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις τηλεφωνίας VoIP δημιουργώντας την καλύτερη εμπειρία χρήσης, της σύγχρονης αυτής μεθόδου!

Ένας εξειδικευμένος σύμβουλος είναι πάντα διαθέσιμος !

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία λεπτομερή παρουσίαση και προσφορά, σύμφωνα με τις δικές σας τηλεπικοινωνιακές ανάγκες.

Contact Us