Η Digimark πιστοποιείται από την EBRD για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ICT σε Μικρές και Μεσαίες Επιχειρήσεις

Η Digimark πιστοποιείται από την EBRD για την παροχή Συμβουλευτικών υπηρεσιών σε θέματα ICT σε μικρές και μεσαίες Επιχειρήσεις.

Επιτυχημένη παρουσία της Digimark στην έκθεση Beyond 4.0

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Digimark στην έκθεση Beyond 4.0. Η έκθεση έλαβε χώρα 14 με 16 Οκτωβρίου στο ΔΕΘ Helexpo στην Θεσσαλονίκη.

Συμμετοχή της Digimark στην έκθεση Beyond 4.0

Η Digimark ενισχύοντας τη δυναμική της και τη στρατηγική της ανάπτυξη στο χώρο της τεχνολογίας θα συμμετάσχει στην έκθεση Beyond 4.0 στο ΔΕΘ Helexpo στην Θεσσαλονίκη, στις 15 & 16 Οκτωβρίου σε συνεργασία με την Epson Greece.

Η Digimark συμβάλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της Απομακρυσμένης Εργασίας της εφημερίδας Καθημερινή με την εγκατάσταση σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου 3CX τεχνολογίας IP

Η Digimark ολοκλήρωσε με επιτυχία εγκατάσταση σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου στην εφημερίδα Καθημερινή καθώς και στο πιεστήριο με την λύση της 3CX.

Case Study: Η Digimark συμβάλει στην αντιμετώπιση των προκλήσεων της Απομακρυσμένης Εργασίας της Καθημερινής με την εγκατάσταση σύγχρονου τηλεφωνικού κέντρου 3CX στα γραφεία και το πιεστήριο

Η εφημερίδα Καθημερινή́ αναζητούσε εναλλακτική́ λύση για το παλαιό τηλεφωνικό́ της κέντρο. Προκείμενου να καλύψει αυτή της την ανάγκη απευθύνθηκε στην Digimark, οι οποία και της πρότεινε, σχεδίασε και υλοποίησε λύση Unified Communications με τηλεφωνικό κέντρο από την 3CX.

Μειώστε τα κόστη επικοινωνίας της επιχείρησής σας με την διασύνδεση του τηλεφωνικού σας κέντρου 3CX με το Microsoft Teams

Το 3CX υποστηρίζει το Microsoft Teams προσφέροντας μια συμφέρουσα εναλλακτική λύση στα Calling Plans του Microsoft 365. Με την ενσωμάτωση του τηλεφωνικού συστήματος Microsoft Teams, οι χρήστες μπορούν να καλούν μέσω 3CX SIP trunks, αξιοποιώντας χαμηλού κόστους εγχώριες και διεθνείς χρεώσεις που προσφέρονται από περιφερειακούς παρόχους SIP.

10 Πλεονεκτήματα και οφέλη από την χρήση προγραμμάτων διαχείρισης και ψηφιοποίησης αρχείων της Digimark

Σε επιχειρήσεις όπου διαχειρίζονται και αποθηκεύουν μεγάλους όγκους σημαντικών εγγράφων και αρχείων είναι απαραίτητη η ύπαρξή και χρήση κάποιου συστήματος διαχείρισης εγγράφων (Document Management System).

Η ΝΕΑ έκδοση Version18 του 3CX με Microsoft Teams integration είναι ΕΔΩ !!!

Η νέα έκδοση Version 18 του 3CX είναι εδώ και προσφέρει την καλύτερη ποιότητα, απόδοση και αξιοπιστία ήχου. Με προτεραιότητα στην επικοινωνία με τους πελάτες, το 3CX παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση all-in-one για εσωτερική επικοινωνία και σύνδεση με υποψήφιους πελάτες-μέσω φωνής, live chat ή βίντεο.

BackUp as a Service υπηρεσία από την Digimark

Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο cloud έχει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι πολύ σημαντικό για την εταιρεία σας να έχει ένα τοπικό αντίγραφο ασφαλείας, το cloud παρέχει και ασφάλεια δεδομένων, η οποία προστατεύει τις επενδύσεις σας.

Subscribe to our Newsletter to stay updated about our News and Blog Posts

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.