Λύσεις Business Software από την Digimark

Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο για το προσωπικό της εταιρείας σας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα στην εταιρεία σας. Εξελίξτε τον ρόλο και την αξία των τμημάτων Πωλήσεων, Τεχνικής Υποστήριξης, Εξυπηρέτησης πελατών, HR και Marketing, προσφέροντάς τους νέες δυνατότητες.

Η Digimark εφαρμόζει ειδικά παραμετροποιημένες λύσεις επιχειρησιακού λογισμικού βασισμένες στο λογισμικό της Soft1, που καλύπτουν τις ανάγκες μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως κλάδου και δραστηριότητας, αλλά και κάθετες αγορές.

erp cloud

ERP

Οι σύγχρονες απαιτήσεις των επιχειρήσεων στον τομέα της εσωτερικής επιχειρησιακής οργάνωσης, απαιτούν μια πλατφόρμα λογισμικού διαχείρισης επιχειρησιακών πόρων (ERP) που πέραν της βελτίωσης των λειτουργιών της επιχείρησης, θα εξασφαλίζει τη μεγαλύτερη δυνατή διορατικότητα για τις τάσεις της αγοράς και την γρήγορη προσαρμογή σε ενδεχόμενες αλλαγές. Επιπλέον, επενδύοντας σε μια τέτοια πλατφόρμα θα πρέπει οπωσδήποτε να εξασφαλίζεται η απαραίτητη ευελιξία και η δυνατότητα επέκτασης με υπάρχουσες ή και μελλοντικές εφαρμογές. Οι καινοτόμες ολοκληρωμένες λύσεις της Digimark από την Soft1 στοχεύουν στην πολύπλευρη και αποδοτική αξιοποίηση των μηχανογραφικών συστημάτων στο σύγχρονο, σύνθετο και πλέον διευρυμένο επιχειρηματικό περιβάλλον.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

crm

Αυξήστε την εμπιστοσύνη που σας έχουν οι πελάτες σας και δώστε τα απαραίτητα εργαλεία στους εργαζόμενους των τμημάτων Πωλήσεων, Μάρκετινγκ και Τεχνικής Υποστήριξης, ώστε να δουλεύουν μαζί, μειώνοντας τον κύκλο πώλησης των προϊόντων σας και μεγιστοποιώντας τα κέρδη σας.

Η Digimark προσφέρει μια ευρεία γκάμα λύσεων συστημάτων διαχείρισης πελατών (CRM), ενώ η εξειδικευμένη ομάδα του Software Development αναλαμβάνει την ανάπτυξη, παραμετροποίηση και υποστήριξη τους με απόλυτη επιτυχία ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες.

Οι CRM λύσεις της Digimark από την Soft1 καλύπτουν συνολικά ολές τις δραστηριότητες της επιχείρησης από την πρώτη επαφή με τον πελάτη μέχρι την υποστήριξη μετά την πώληση, ενώ δίνουν τη δυνατότητα για αυτοματοποίηση της διαχείρισης των πελατειακών σχέσεων σε ότι αφορά τις καθημερινές εργασίες που σχετίζονται με όλα τα επιμέρους τμήματα της επιχείρησης.

 
ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
CRM

cti

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες του τηλεφωνικού σας κέντρου και προσθέστε αξία στο CRM της εταιρείας σας με την μοναδική πλατφόρμα ολοκληρωμένων τηλεφωνικών υπηρεσιών (CTI) της Digimark. Εξελίξτε τις δυνατότητες επικοινωνίας με πελάτες, συνεργάτες και προμηθευτές ενώ εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο για τα στελέχη της εταιρεία σας, αυξάνοντας της παραγωγικής τους ικανότητα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΚΑΘΕΤΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

Η εμπειρία της Digimark, μέσω των δεκάδων ολοκληρωμένων έργων της σε διάφορούς κλάδους, της επιτρέπει να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις ERP και CRM, που καλύπτουν τις ειδικές απαιτήσεις των επιχειρήσεων προσθέτοντας ταυτόχρονα επιπλέον πλεονεκτήματα και δυνατότητες. Οι εξειδικευμένες λύσεις που έχει αναπτύξει η ομάδα Software Development της Digimark είναι βασισμένες στο λογισμικο ERP και CRM της Soft1.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
erp custom solutions business industry

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση και βρείτε την λύση που καλύπτει τις ανάγκες τις επιχείρησης σας!