Βελτιστοποιήστε τους πόρους IT με το HP Device as a Service (DaaS), μια ολοκληρωμένη λύση που συνδυάζει υλικό, έξυπνες αναλύσεις, προληπτική διαχείριση και υπηρεσίες καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής της συσκευής.

daas hp

ΜΕΤΑΤΡΕΨΤΕ ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΑΣ

Ενισχύστε τις δυνατότητες διαχείρισης του HP Device as a Service (DaaS) με την προστασία από κακόβουλο λογισμικό σε πραγματικό χρόνο, τις αναλύσεις ασφαλείας και απειλών και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία του HP DaaS Proactive Security.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Το πλήρες χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών μας καλύπτει όλα τα στάδια του κύκλου ζωής των συσκευών –από την αρχή ως το τέλος– για τις συσκευές HP και άλλες μάρκες. Η Digimark ως εξουσιοδοτημένος συνεργάτης παροχής λύσεων HP DaaS, μπορεί να προσαρμόσει τις υπηρεσίες στις ιδιαίτερες ανάγκες σας, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης Care Pack επισκευής/επιδιόρθωσης.

DaaS

6. ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ

Προστατεύστε τα δεδομένα της επιχείρησής σας χάρη στις ασφαλείς υπηρεσίες διαχείρισης τέλους του κύκλου ζωής των συσκευών και προετοιμαστείτε για την ανανέωση του τεχνολογικού εξοπλισμού χωρίς να επιβαρύνετε το περιβάλλον.

Τι είναι το Device as a Service;

Με το Device as a Service (DaaS), έχετε μια ολοκληρωμένη λύση υλικού, υποστήριξης, αναλύσεων και ενοποιημένης διαχείρισης τελικών σημείων, καθώς και μεγαλύτερη προβλεψιμότητα όσον αφορά τις δαπάνες για το ΙΤ. Απαλλαχτείτε από τις χρονοβόρες εργασίες υποστήριξης, προστασίας και διαχείρισης συσκευών με διαφορετικά λειτουργικά συστήματα, ώστε να μπορείτε να επικεντρώνεστε σε αυτά που πηγαίνουν την επιχείρησή σας μπροστά. Περιορίστε την πολυπλοκότητα των αγορών με απλά και ευέλικτα προγράμματα που προσαρμόζονται εύκολα στις ιδιαίτερες επιχειρησιακές ανάγκες σας.

Πλεονεκτηματα

hp-daas

ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Εντοπίστε, προβλέψτε και αντιμετωπίστε προβλήματα με το HP TechPulse – αναλύσεις που χρησιμοποιούν συστήματα μηχανικής μάθησης, προδιαμορφωμένης λογικής και συναφών δεδομένων για την παροχή στοιχείων συσκευών, εφαρμογών και χρήσης που σας βοηθούν να βελτιστοποιήσετε τις δαπάνες και τους πόρους IT.
tablet

ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟ IT ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΦΟΡΤΟ

Οι ειδικοί υποστήριξης της HP χρησιμοποιούν αναλύσεις HP TechPulse και σύγχρονα εργαλεία διαχείρισης για τη διαχείριση των συσκευών σας με πολλά λειτουργικά συστήματα. Ο ολοκληρωμένος πίνακας επιτρέπει επίσης την ενσωμάτωση συμβάντων με το ServiceNow.

DaaS_HP

ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Επωφεληθείτε από τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες HP Financial Services, μια ευέλικτη λύση πληρωμών με όρους που κλιμακώνονται και ανταποκρίνονται στις ανάγκες της επιχείρησής σας – ή προτείνετε τη δική σας ιδιωτική χρηματοδότηση, χρηματοδότηση από συνεργάτη ή τρίτο μέρος.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ

Ενισχύστε τους χρήστες με επιλογές εμπορικού υλικού HP και, εάν η προστασία των δεδομένων έχει πρωτεύουσα σημασία, σκεφτείτε τη λύση της οικογένειας HP Elite, των πιο ασφαλών και διαχειρίσιμων υπολογιστών μας με ασφάλεια πολλών επιπέδων.

ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ

AEC_Fixed_Desk_A
174_New

ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Εξοικονομήστε χρόνο για τους χρήστες και το IT με υλοποίηση και διαμόρφωση με μικρή παρέμβαση με τις δυνατότητες προληπτικής διαχείρισης HP DaaS.
Fixed_Desk_A

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Βεβαιωθείτε ότι συσκευές, επιχειρήσεις και δεδομένα ταυτοποίησης είναι ασφαλή.

Σας ενδιαφέρει η λύση Device as a Service;