Η Digimark μπορεί να προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία ενοποιημένης επικοινωνίας ως πιστοποιήμενος στνεργάτης της 3CX, με μία απλή μηνιαία χρέωση χωρίς αρχικό κόστος επένδυσης.

Η λύση IP PBX ενοποιημένων επικοινωνιών (UC) της 3CX στο cloud εξαλείφει την ανάγκη φυσικών τηλεφωνικών συστημάτων και γραμμών τηλεφωνίας στις εγκαταστάσεις σας. Το τηλεφωνικό σας σύστημα φιλοξενείται στην ασφαλή πλατφόρμα cloud υψηλής διαθεσιμότητας. Οι τηλεφωνικές σας συσκευές ή οι συσκευές με εφαρμογή softphone συνδέονται με το cloud PBX μέσω της σύνδεσης στο Διαδίκτυο.
Η λύση παρέχει λειτουργίες UC εταιρικού επιπέδου, όπως κονσόλες reception, IVR, συσκευές με φωνή και βίντεο, άμεση ανταλλαγή μηνυμάτων και παρουσίας. όλα σε ένα προβλεπόμενο μηνιαίο πάγιο. Συμπληρωματικά, μπορούμε να παρέχουμε υποστήριξη ουρών κλήσεων, αναφορές και στατιστικά, καταγραφή κλήσεων και άλλα. Παρέχονται συσκευές υψηλή ποιότητας, οι οποίες απλώς συνδέονται στο τοπικό δίκτυο δεδομένων και στη συνέχεια συνδέονται με ασφάλεια στο cloud IP PBX.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΜΕΙΩΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ & ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΤΗΤΑΣ

Με το cloud IP PBX εξαλείφεται το κόστος για τη συντήρηση και τη διαχείριση, με αποτέλεσμα να εξοικονομείτε ποιοτικός χρόνος.

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Οι συσκευές με την εφαρμογή softphone, οι σταθερές τηλεφωνικές συσκευές και το portal διαχείρισης. μπορούν να προσεγγιστούν μέσω του Διαδικτύου, ώστε η επιχείρηση σας να είναι πάντα ενεργή, όπου κι αν βρίσκεστε.

ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ

Είτε ρυθμίζετε, είτε αλλάζετε εξοπλισμό, είτε ενσωματώνεται εφαρμογές cloud, ένα hosted IP PBX παρέχει ευελιξία και μπορεί να λειτουργεί σε λίγες μέρες.

ΕΠΕΚΤΑΣΙΜΟΤΗΤΑ

Με ένα παραδοσιακό PBX πρέπει να αγοράσετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε για να προβλέψετε τη μελλοντική ανάπτυξη. Ένα cloud PBX είναι εύκολα επεκτάσιμο, ανά χρήστη.

Cloud PBX

Η ΛΥΣΗ PBX ΣΤΟ CLOUD ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΟΥ;

Οι απαιτήσεις που δεν απαιτούν προηγμένη λειτουργικότητα τύπου call center, βρίσκονται στην καλύτερη θέση για να μετακινηθείτε σε μία πλήρως φιλοξενούμενη λύση IP PBX στο cloud. Με το IP PBX να φιλοξενείτε με ασφάλεια στο cloud εξαλείφεται η ανάγκη του να διαχειρίζεστε και να χειρίζεστε τα hardware συστήματα IP PBX και τις πολλαπλές τηλεφωνικές γραμμές στις εγκαταστάσεις σας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Δείτε το κόστος επικοινωνίας σας να μειώνεται με την λύση Cloud PBX της 3CX από την Digimark