Εμπορικές Εφαρμογές Διαχείρισης προσωπικού από τη Digimark

Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο για το προσωπικό της εταιρείας σας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα στην εταιρεία σας. Διαχειριστείτε αποτελεσματικά το προσωπικό της επιχείρησής σας με τις λύσεις εμπορικού λογισμικού της SoftOne από την Digimark.

Soft1 HRM Express

Η νέα εφαρμογή Soft1 HRM Express ενσωματώνει όλα όσα χρειάζονται οι μικρές και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις για να απλοποιήσουν και να αυτοματοποιήσουν την εκτέλεση εργασιών που σχετίζονται με τη διαχείριση των εργαζομένων τους, καλύπτοντας ταυτόχρονα όλες τις απαιτήσεις του ΕΡΓΑΝΗ ΙΙ και της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας με ετήσια συνδρομή 200€.

More Info
Soft1 HRM Express
εργανη 2 ψηφιακη καρτα εργασιας εφαρμογη

Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας – Εργάνη II

Το ΕΡΓΑΝΗ II είναι ένα πληροφορικό σύστημα καταγραφής της πραγματικότητας στην αγορά εργασίας. Το ΕΡΓΑΝΗ II είναι σαν μία απεικόνιση της αγοράς εργασίας και αποτελεί την βάση για τη λειτουργία της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας. Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας είναι ένα εργαλείο απόδειξης της προσέλευσης και της αποχώρησης του εργαζομένου από τη δουλειά του και αποτελεί εγγύηση για το σεβασμό του ωραρίου του.

More Info

Ωρομετρηση προσωπικου – DigiTime Manager

Η λύση DigiTime Manager καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις της Ελληνικής Εργατικής Νομοθεσίας αλλά και των αναγκών μιας σύγχρονης επιχείρησης. Η λύση προσφέρει Έλεγχο Πρόσβασης των Εργαζομένων, την  παρακολούθηση των αδειών, αυτόματο υπολογισμό των ωρών  εργασίας όλων των τύπων (κανονικές, υπερωρίες, νυκτερινά, κλπ), την αυτόματη μεταφορά των στοιχείων στη Μισθοδοσία, καθώς και τις απαραίτητες πληροφοριακές καταστάσεων και στατιστικών στοιχείων. 

More Info
Σύστημα Ωρομέτρησης- access control
hrm thumbnail

HRM

Η εφαρμογή HRM προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η επιχείρησή σας για την ανάπτυξη ενός ανταγωνιστικού εργασιακού περιβάλλοντος με σύγχρονα και ευέλικτα μοντέλα εργασίας, που αυξάνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν το κόστος διαχείρισης του ανθρωπίνου δυναμικού σας. H λύση της Digimark καλύπτει με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τις ιδιαίτερες απαιτήσεις λειτουργίας του τμήματος HR, παρέχοντας άμεση και ασφαλή πρόσβαση σε ακριβείς πληροφορίες που βοηθούν τη λήψη αποφάσεων.

More Info

payroll

H λύση Μισθοδοσίας της Digimark καλύπτει όλες τις διατάξεις της εργατικής, ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας σχετικά με τη μισθοδοσία. Η ευκολία χρήσης, η ακρίβεια των υπολογισμών και οι μεγάλες δυνατότητες παραμετροποίησης καθιστούν την εμπορική αυτή εφαρμογή ένα απαραίτητο εργαλείο για την λειτουργία κάθε επιχείρησης.

 
More Info
payroll thumbnail

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση και βρείτε την λύση που καλύπτει τις ανάγκες τις επιχείρησης σας!