Νέο έργο παροχής υπηρεσιών διαχείρισης εκτυπώσεων στην INTERSPORT Athletics A.E.E. ανέλαβε η Digimark

Η Digimark, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους MPS (Managed Print Services – Εξοικονόμηση Κόστους) στην Ελλάδα, ανέλαβε το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης του εκτυπωτικού στόλου (106 εκτυπωτών) των καταστημάτων της μεγαλύτερης αλυσίδας αθλητικών ειδών INTERSPORT Athletics A.E.E. πανελλαδικά, για τρία χρόνια.

Η λύση της Digimark έχει ως στόχο τη βελτιστοποίηση του έλεγχου των εκτυπωτικών εργασιών, τη μείωση του συνολικού κόστους και την αύξηση της παραγωγικότητας.

Συγκεκριμένα το έργο περιλαμβάνει:

  ● Προμήθεια εξοπλισμού με Operating Leasing

  ● Μηνιαίο σταθερό πάγιο

  ● Δωρεάν αναλώσιμα, ανταλλακτικά, Maintenance Kit

  ● Τεχνική υποστήριξη

  ● Εγγυημένη αποκατάσταση βλάβης

  ● Κοινή χρέωση ανά σελίδα

  ● Σταθερό κόστος καθ’ όλη τη διάρκεια της τριετούς συνεργασίας

H Digimark ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια μεταπώλησης προϊόντων και υπηρεσιών Πληροφορικής, εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις υψηλής τεχνολογίας ΙΤ υποδομών, μέσω των συνεργασιών της με παγκόσμιους vendors της αγοράς. Η πολυετής πείρα της εταιρείας στην Ελληνική αγορά καθώς και άρτια καταρτισμένο αλλά και πιστοποιημένο προσωπικό που διαθέτει, εξασφαλίζει την επιτυχία των λύσεων που υλοποιεί σε εκατοντάδες ικανοποιημένους πελάτες εδώ και 25 χρόνια.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο