Λύσεις επικοινωνίας Unified Communications για Μεσιτικά Γραφεία

Για τους μεσίτες, τους διαχειριστές ακινήτων και τους επαγγελματίες του κλάδου, η άμεση επικοινωνία και η σωστή εξυπηρέτηση των πελατών τους είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, που τους κάνει να ξεχωρίζουν.

VOIP COMMUNICATIONS FOR REAL ESTATE

Σύγχρονο σύστημα τηλεφωνίας.

Η άμεση επικοινωνία και γρήγορη υποστήριξη των αιτημάτων των πελατών είναι βασικοί παράγοντες επιτυχίας μιας τέτοιας επιχείρησης.

H VoIP τηλεφωνία και οι δυνατότητες που προσφέρουν τα Cloud Τηλεφωνικά Κέντρα αποτελούν πολύτιμα εργαλεία σε αυτή την προσπάθεια.

Τώρα, η επικοινωνία για τα ακίνητα που διαχειρίζεστε γίνεται άμεσα, με σύνδεση οποιουδήποτε ενδιαφερόμενου απευθείας με το κινητό του εκάστοτε μεσίτη, ακόμα και αν αυτός καλέσει το γραφείο.

Στη Digimark έχουμε αναπτύξει μία σειρά λύσεων TELCO για τον κλάδο του Real Estate. Παρέχουμε VoIP τηλεφωνία και Cloud τηλεφωνικό κέντρο για απομακρυσμένη επικοινωνία και έλεγχο κλήσεων όλων των συνεργατών, καταγραφή κλήσεων των πελατών, μείωση θορύβου και υψηλή ποιότητα φωνής, δωρεάν ενδοεταιρική επικοινωνία καθώς και σημαντική μείωση των λογαριασμών τηλεφωνίας.

Πλεονεκτήματα και οφέλη της Voip Τηλεφωνίας για τον κλάδο του Real Estate

  • Άμεση επικοινωνία με τους agents, μέσω Softphone, οπουδήποτε κι αν βρίσκονται
  • Δρομολόγηση κλήσεων στον εκάστοτε μεσίτη
  • Απευθείας σύνδεση του τηλεφωνικού σας κέντρου με τη βάση δεδομένων σας και το CRM σας
  • Έξυπνη διαχείριση εισερχόμενων κλήσεων

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της Digimark και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία επικοινωνίας.

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο