5 Βασικά Χαρακτηριστικά ενός Phone System για μικρές επιχειρήσεις

Πότε ήταν η τελευταία φορά που αγοράσατε ένα Phone System; Πόσο χρόνο ξοδέψατε στην έρευνα αγοράς; Γνωρίζατε ποια χαρακτηριστικά να αναζητήσετε;

Εάν βρίσκεστε την αναζήτηση αγοράς για ένα νέο και εκσυγχρονισμένο Phone System, αξίζει να ξοδέψετε χρόνο στην αναζήτηση της κατάλληλης λύσης για τις ανάγκες σας, η οποία βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων και στην αύξηση κέρδους.

Τα 5 χαρακτηριστικά που θα πρέπει να αναζητάτε:

Απλή διαχείριση.

Είναι λογικό μια μικρή επιχείρηση να μην διαθέτει πολλούς τεχνικούς για την διαχείριση του τηλεφωνικού της κέντρου. Πριν προχωρήσετε στην αγορά ενός τέτοιου συστήματος:

  • Σιγουρευτείτε ότι η διαχείριση του δεν χρειάζεται μεγάλη εξειδίκευση και η συντήρηση του είναι αρκετά εύκολη.
  • Φροντίστε να είναι ένα σύστημα στο οποίο μπορείτε να ολοκληρώσετε εύκολα καθημερινές εργασίες, όπως η προσθήκη νέων γραμμών, η εναλλαγή επαφών, αλλαγή κωδικών πρόσβασης, κ.α.

Η εξοικονόμηση χρόνου στην συντήρηση του Phone system, αφήνει περιθώριο να μεγιστοποιήσετε την αποδοτικότητα σε άλλες διεργασίες.

Εύκολη ρύθμιση και εξατομίκευση.

Η αρχική ρύθμιση του συστήματος μπορεί να είναι κουραστική, ειδικά σε περίπτωση που αγοράσετε πολύπλοκο εξοπλισμό.

  • Επιλέξτε ένα σύστημα που απαιτεί την ελάχιστη προσπάθεια συναρμολόγησης και αρχικής παραμετροποίησης.
  • Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα περιλαμβάνει γρήγορη εξατομίκευση, ώστε να εξυπηρετηθούν τυχόν αλλαγές στις ανάγκες της επιχείρησης σας.

Τιμή ανάλογη των αναγκών σας.

Η αγορά διαθέτει μεγάλη ποικιλία Phone systems για μικρές επιχειρήσεις, ξεκινώντας από Low-cost συστήματα με βασικές λειτουργίες έως και premium λύσεις για τις πιο απαιτητικές εταιρίες. Μια πολύ φθηνή λύση μπορεί να μην είναι αρκετή για να καλύψει τις ανάγκες σας, ενώ παράλληλα μπορεί να μην υπάρχει το κεφάλαιο για πιο ακριβές λύσεις. Αναζητήστε το σύστημα το οποίο ικανοποιεί τις ανάγκες σας και δεν χρειάζεται μεγάλες δαπάνες, το οποίο θα είναι ταυτόχρονα αξιόπιστο.

Ευελιξία καθώς η επιχείρηση σας μεγαλώνει.

Λάβετε υπόψιν ότι καθώς η επιχείρηση σας μεγαλώνει, θα πρέπει να είστε πιο ευέλικτοι όσον αφορά στις μελλοντικές σας ανάγκες. Το ίδιο ισχύει και για το Phone System που διαθέτετε.

  • Αναζητήστε συνδρομητικές λύσεις, που θα σας προσφέρουν αναβαθμίσεις λογισμικού, καθώς εκδίδονται νέες ενημερώσεις και θα παρέχουν περιθώρια επέκτασης.
  • Σιγουρευτείτε ότι θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε τα ίδια IP Phones, σε περίπτωσή που γίνει αναβάθμιση σε μεγαλύτερο σύστημα, καθώς πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση για την επιχείρηση σας.

Υποστήριξη από έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Το σύστημα επικοινωνίας σας είναι το σημείο διεπαφής με τους πελάτες σας και τους προμηθευτές σας, καθώς επίσης το μέσο εσωτερικής επικοινωνίας και ένα Phone system, είναι σημαντική και μακροχρόνια επένδυση. Χρειάζεστε έναν αξιόπιστο συνεργάτη ο οποίος θα είναι στην διάθεση σας για όποιο πρόβλημα ή ανάγκη προκύψει.

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι στην διάθεσή σας, για να σας βοηθήσει στην επιλογή της κατάλληλης λύσης, για την επιχείρηση σας.

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο