Ολοκληρωμένες λύσεις VoIP Τηλεφωνίας για τον κλάδο της Ναυτιλίας

Από τα ναυπηγεία και τις ναυτιλιακές εγκαταστάσεις μέχρι τους σταθμούς παρακολούθησης και τα λιμάνια, η θαλάσσια επικοινωνία μπορεί να αποτελέσει μεγάλη πρόκληση για τις ναυτιλιακές εταιρείες.

MARITIME 
VOIP 
COMMUNICATION SOLUTIONSΣε έναν κλάδο που η κάθε μέρα μπορεί να σας βρίσκει σε διαφορετικό σημείο του πλανήτη, η ανάγκη για σταθερή και αξιόπιστη επικοινωνία γίνεται ακόμη μεγαλύτερη. Σε ένα περιβάλλον όμως χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς, οι συμβατικές τηλεπικοινωνίες πολλές φορές δεν είναι διαθέσιμες, ούτε και οικονομικά εφικτές και βιώσιμες.

Η VoIP τηλεφωνία, ξεπερνά τους περιορισμούς και τα εμπόδια των συμβατικών δικτύων. Προσφέρει λύσεις για τη βελτίωση της επικοινωνίας των ναυτιλιακών εταιριών στα γραφεία, τα λιμάνια και τα πλοία, καθιστώντας αποτελεσματικότερη τη διαχείριση των επικοινωνιών μεταξύ όλων των stakeholders.

Στη Digimark δεσμευόμαστε να σας παρέχουμε άριστη εμπειρία επικοινωνίας με VoIP τηλεφωνία και Cloud τηλεφωνικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών και αποδόσεων. Για να μπορείτε να απολαμβάνετε δωρεάν ενδοεταιρική επικοινωνία, μεταξύ πλοίων/γραφείων, απομακρυσμένη επικοινωνία και έλεγχο κλήσεων σε όλο τον κόσμο, μείωση θορύβου και υψηλή ποιότητα φωνής και σημαντική μείωση των λογαριασμών τηλεφωνίας σας.

Εμπιστευτείτε την Digimark για την επικοινωνία σας

Έναν συνεργάτη που θα αναλάβει τη διαχείριση των συνεχώς αυξανόμενων χρηστών και mobile συσκευών, τον έλεγχο σφαλμάτων, την άμεση τεχνική υποστήριξη και εξυπηρέτηση.

Πλεονεκτήματα και οφέλη της Voip Τηλεφωνίας για Ναυτιλιακές Εταιρείες

  • Επικοινωνία από οπουδήποτε στον κόσμο με τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό, χωρίς ανάγκη για χρήση προπληρωμένων καρτών ή συμβολή ξένων παρόχων και με τις χαμηλές ενιαίες χρεώσεις
  • Δωρεάν ενδοεπικοινωνία μεταξύ πλοίων και γραφείων σε όλο τον κόσμο
  • Διασύνδεση της VoIP τηλεφωνίας με το τηλεφωνικό κέντρο που τυχών διαθέτετε

Επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων της Digimark και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία επικοινωνίας.

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο