Εξαιρετική διάκριση για την Λύση Automotive ERP της Digimark, στα Cloud Computing Awards 2022

cloud awards - banner

Την Τετάρτη 25 Μαΐου 2022 η Digimark βραβεύτηκε με Bronze Award στην κατηγορία Best Cloud Projects Workflow Management κατά τη διεξαγωγή των Cloud Computing Awards 2022.

Το βραβείο για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση “CLOUD AUTOMOTIVE ERP SOLUTION” παρέλαβε η Στεφανία Παπαντωνίου, CMO της Digimark.

cloud_computing_awards_2022_Bronze

Η Digimark βραβεύτηκε για την υλοποίηση έργου Custom λύσης Cloud ERP, βασισμένη στο λογισμικό της Soft1 για εταιρεία με πανευρωπαϊκή εμβέλεια που διαχειρίζεται μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Τα τελευταία χρόνια, η εξειδικευμένη ομάδα Business Software της Digimark, έχει αναπτύξει ειδικά παραμετροποιημένες λύσεις που καλύπτουν τις ανάγκες μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως κλάδου και δραστηριότητας, αλλά και για κάθετες αγορές.

Η εγκατάσταση έγινε στο Cloud (Microsoft Azure) ώστε να μπορούν οι χρήστες να εργάζονται αποτελεσματικά με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς την ανάγκη για πρόσθετο εξοπλισμό, απαιτήσεις συγχρονισμού δεδομένων και τεχνικές πολυπλοκότητες μειώνοντας έτσι τα κόστη της επιχείρησης από πολλές χώρες. Η λύση παρέχει Web & Mobile εφαρμογές καθώς και το Digi Car Module 3 για Διαχείριση Συνεργείου της Digimark, που δίνουν στα στελέχη την δυνατότητα να ανταποκρίνονται άμεσα σε ανάγκες πελατών, να εκμεταλλεύονται πληροφορίες για πιο γρήγορες και σωστές αποφάσεις και να ολοκληρώνουν ευκολά τις καθημερινές τους εργασίες.

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο