Ψηφιακή Αναβάθμιση με τις Κάθετες Λύσεις ERP της Digimark

 

Από το 2014 η Digimark παρέχει στους πελάτες της εξειδικευμένες λύσεις που έχει αναπτύξει η ομάδα Business Software Development, οι οποίες καλύπτουν κάθετους κλάδους επιχειρηματικής δραστηριότητας. Οι λύσεις της Digimark εξοικονομούν στην επιχείρηση σας χρόνο και χρήμα, μειώνοντας παράλληλα τη πιθανότητα ανθρώπινου λάθους.

DigiCar:

Η λύση Automotive ERP της Digimark, για τον κλάδο της Αυτοκινητοβιομηχανίας είναι ένα προηγμένο, δυναμικό πακέτο λογισμικού που αυτοματοποιεί όλες τις επιχειρηματικές διαδικασίες σε συνεργεία, επιχειρήσεις εισαγωγής και εμπορίας αυτοκινήτων και εταιρείες Leasing και Rent-A-Car. Παρέχει έναν ολοκληρωμένο κύκλο για τις λειτουργίες, τη διαχείριση και την παρακολούθηση της εκάστοτε επιχείρησης. Η ολοκληρωμένη λύση ERP για τον κλάδο Automotive, επιτρέπει στην επιχείρηση σας να βελτιώνει αποτελεσματικά την επιχειρηματική της διαδικασία με την υπάρχουσα ροή εργασίας. Η Digimark έχει ήδη εγκαταστάσεις της λύσης σε μεγάλες εταιρείες του κλάδου όπως Spotawheel, Instacar, Όμιλος Θεοχαράκη, Automotivo, Spicar  κ.α.

DigiSolar:

Η λύση DigiSolar ERP της Digimark καλύπτει ακριβώς αυτά που χρειάζονται οι εργολάβοι & οι κατασκευαστές φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων. Παρέχει οργανωμένο έλεγχο και αυτοματοποίηση όλων των διαδικασιών για κάθε πελάτη ξεχωριστά, από την αίτηση μέχρι την ολοκλήρωση του έργου, µε απόλυτο έλεγχο κάθε σταδίου και παρακολούθηση του αντίστοιχου κόστους. Το DigiSolar είναι η μοναδική λύση που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις μηχανογράφησης και αυτοματοποίησης των Εταιρειών που αναλαμβάνουν την εργολαβία και την κατασκευή Φ/Β Εγκαταστάσεων.

DigiEstate:

Η μόνη ολοκληρωμένη λύση για την διαχείριση μεγάλων χαρτοφυλακίων ακινήτων και εγκαταστάσεων, με ενσωματωμένα υποσυστήματα Business Intelligence (BI). Το Property Management ERP είναι ένα σύγχρονο, πλήρως ενσωματωμένο σύστημα λογισμικού, που αυτοματοποιεί τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, παρέχει διαδραστικούς πίνακες ελέγχου για τη βελτίωση της λήψης αποφάσεων από τους υπεύθυνους και επιτρέπει τη διαχείριση καθημερινών επιχειρηματικών διαδικασιών. Πιο συγκεκριμένα, σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο συμβάσεις, συμφωνίες υπηρεσιών και πόρους, με στόχο τη μεγιστοποίηση της αποδοτικότητας και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών. Το DigiEstate σας βοηθά να διατηρείτε και να παρακολουθείτε τα κεφάλαια σας, να προβλέπετε την απόδοση τους ελαχιστοποιώντας το λειτουργικό κόστος.

DigiLaw:

Το DigiLaw είναι μία Custom λύση ERP σχεδιασμένη ειδικά για να καλύπτει τις ανάγκες δικηγορικών γραφείων. Παρέχει δυνατότητες ολοκληρωμένης προβολής των δεδομένων για την παρακολούθηση των υποθέσεων και των φάσεων τους, του πελατολογίου και των συνεργατών καθώς και πλήρη οικονομική διαχείριση. Παράλληλα καλύπτει όλες τις ανάγκες αυτοματοποίησης των καθημερινών εργασιών, όπως εκτέλεση λογιστικών καταχωρήσεων, δημιουργία αναφορών, παρακολούθηση χρεώσεων, εσόδων, δαπανών και την επεξεργασία δεδομένων που αφορούν τις υποθέσεις, γρήγορα και απλά.

CRM loyalty system:

Η λύση της Digimark CRM loyalty system βοηθά τις επιχειρήσεις να διατηρούν μια καλή σχέση με τους πελάτες τους και να βελτιώνουν την εμπειρία τους. Με τη λύση CRM loyalty system, οι επιχειρήσεις μπορούν να επωφεληθούν στη διαχείριση των πελατών τους και να βελτιώσουν την επικοινωνία μαζί τους, να αυξήσουν τις πωλήσεις τους, παρέχοντας πληροφορίες για τις προτιμήσεις των πελατών και τις αγορές τους, καθώς και να βελτιώσουν την εμπειρία πελάτη παρέχοντας προσαρμοσμένες λύσεις και υπηρεσίες. Συνολικά, η λύση της Digimark CRM loyalty system μπορεί να βοηθήσει μια επιχείρηση να διατηρήσει μια καλή σχέση με τους πελάτες της, να βελτιώσει την εμπειρία τους και να αυξήσει τις πωλήσεις της.

Η ομάδα Business Software της Digimark παρακολουθεί διαρκώς τις εξελίξεις στην αγορά συστημάτων ERP προκειμένου να παρουσιάζει στις επιχειρήσεις Custom λύσεις που θα καλύψουν ακόμα περισσότερους κάθετους κλάδους της αγοράς.

Ανταποκρινόμενη στις συνέχεις αλλαγές στην αγορά του Business Software, η Digimark, προσφέρει λύσεις που διασυνδέονται ευκολά με άλλα συστήματα που διαθέτουν οι επιχειρήσεις και αξιοποιεί τεχνολογίες A.I. για να παρέχει στους χρήστες εξελιγμένες δυνατότητες διαχείρισης δεδομένων.

Εάν ενδιαφέρεστε για τις λύσεις μας ή για τον σχεδιασμό της κατάλληλης λύσης για την επιχείρηση σας επικοινωνήστε μαζί μας. 

 

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο