Εγκατάσταση Soft 1 ERP στις Εκδόσεις Ψύχαλου

Τη μηχανογράφηση του Εκδοτικού Οίκου Ψύχαλος, με τη χρήση σύγχρονου εμπορικού και λογιστικού προγράμματος (ERP) της Soft One, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία η Digimark, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Softone. Η Digimark, ανέλαβε το έργο μετά από ανάλυση των ειδικών αναγκών του πελάτη και το ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία.

Το Soft1 300, θα υποστηρίζει λειτουργίες της εταιρίας που αφορούν στο σύνολο των οικονομικών και λογιστικών της διαδικασιών, στην εμπορική διαχείριση και παρακολούθηση της παραγωγής, στην διαδικασία αποθήκευσης και κοστολόγησης, καθώς και όλων των ενεργειών C.R.M. Πιο συγκεκριμένα, η επιχείρηση επέλεξε εκτός από τη βασική σουίτα ενοτήτων, να προσθέσει σε αυτήν επιπλέον διαχειριστικές ενότητες που χρειάζεται αποκλειστικά η ίδια.

Έτσι, οι Εκδόσεις Ψύχαλος απόκτησαν πλήρη επικοινωνία για τα δύο καταστήματά τους και ενοποιημένο περιβάλλον ως προς τον έλεγχο και διαχείριση τους. Επίσης, στήθηκε ειδικό σύστημα για την παρακολούθηση των προϊόντων με serial numbers για τη διαχείρηση των βιβλίων. Τέλος με την εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης παραγωγής, η εταιρία πραγματοποιεί το βασικό υπολογισμό κόστους παραγωγής ενός βιβλίου σε όλα τα στάδια, διαδικασία εξαιρετικής σημασίας για τους εκδοτικούς οίκους ως προς την κοστολόγηση και κερδοφορία τους. 

Για τις Εκδόσεις Ψύχαλος 

Ο Ψύχαλος, ο οποίος φέτος κλείνει 50 χρόνια επιτυχημένης πορείας στο χώρο του βιβλίου, είναι ο μεγαλύτερος εκδοτικός οίκος εξειδικευμένος σε εκδόσεις σχετικές με βότανα, κηπουρική, βιοκαλλιέργεια αλλά και κρασί, οικολογία και φύση. Η παραγωγή του έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια ενώ η ποιότητα παραμένει πάντα η ίδια, τόσο στο περιεχόμενο των εκδόσεων όσο και στην εμφάνισής τους. Στόχος του εκδοτικού οίκου παραμένει η διαχρονικότητα της δουλειάς του, που επιτυγχάνεται μέσα από την ποιότητα των βιβλίων και την ικανοποίηση του πελάτη.

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο