Το FrontRange Discovery 9 τώρα και στην ελληνική αγορά

Η FrontRange Solutions, ηγέτης στην ανάπτυξη λογισμικού Service και Infrastructure Management για μεσαίου μεγέθους εταιρίες ανακοίνωσε στις αρχές Φεβρουαρίου τη νέα έκδοση του Discovery, το Discovery 9. Το Discovery μπορεί να βρίσκει και να παρακολουθεί όλα τα κομμάτια της υποδομής IT της επιχείρησης.

Το FrontRange Discovery 9 αποτελεί μία πολύπλευρη προσέγγιση για τη διαχείριση δικτύου. Αποτελεί την τελευταία έκδοση μίας μακροχρόνιας λύσης που δίνει τη δυνατότητα αυτόματης εύρεσης και ελέγχου των εικονικών σημείων (virtual assets) της υποδομής, συμπεριλαμβανομένων servers, desktops και εφαρμογών, όπως και εφορμογών που βρίσκονται στους client servers.

Οι νέες αυτές δυνατότητες εξασφαλίζουν εξοικονόμηση κόστους αλλά και αυξημένη παραγωγικότητα. Η Digimark ΑΕ είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος της FrontRange στην Ελλάδα. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό της μπορεί να σας ενημερώσει για τα προϊόντα της FrontRange, όπως το Discovery, το DeviceWall, το CRM Goldmine κλπ. Επιπλέον, η άριστη συνεργασία με εταιρείες όπως η IBM, η HP, η DELL, η Softone, η HOL, η NetApp και η  της εξασφαλίζει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνει με επιτυχία δύσκολα έργα πληροφορικής.

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο