Η Digimark υποστηρίζει τα Βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022

Ημερομηνία  21/7/2022

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 η Digimark παρευρέθηκε στην 7η Διοργάνωση των βραβείων Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022 που διοργανώνει η Direction Business Network στο Golf Prive της Γλυφάδας.

Η εταιρεία στα πλαίσια της εταιρικής της επικοινωνίας υποστήριξε τον θεσμό και παρευρέθηκε στην φετινή διοργάνωση, αναγνωρίζοντας την σημασία του.

Η Digimark αναγνωρίζοντας την αξία των θεσμών αυτών αναζητά συνεχώς ευκαιρίες για συμμετοχή, υποστήριξη και χορηγία τέτοιων εκδηλώσεων.

protagonistes 2022

Σχετικά με τα Βραβεία

Τα βραβεία – θεσμός στο ελληνικό επιχειρείν. Ένας θεσμός που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις εκείνες που πρωταγωνιστούν ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης “Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας” και τα βραβεία που απονέμονται προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Οι Άριστοι της πραγματικής οικονομίας αναδεικνύονται στην επίσημη τελετή απονομής, η οποία στηρίζεται από σημαντικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων και αποτυπώνεται σε αναμνηστική πολυτελή έκδοση με τον ίδιο τίτλο.

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο