Τώρα Video Conference ΔΩΡΕΑΝ

Το πρόσφατο ξέσπασμα του Covid-19 έχει επισημάνει τη σημασία του σχεδιασμού έκτακτης ανάγκης στον εργασιακό χώρο. Η ικανότητα να εργάζεστε εξ’ αποστάσεως δεν είναι πλέον, απλά ωραία να την έχετε, αλλά απαραίτητο συστατικό για οποιαδήποτε επιχειρηματική επικοινωνιακή στρατηγική, παρέχοντας την ευελιξία και τη σύνδεση που απαιτούνται, έτσι ώστε να παραμείνει στην κορυφή εν μέσω απροσδόκητων προκλήσεων.Διοργανώστε Virtual meetings με τους συνεργάτες σας και τους συναδέλφους σας, απολαμβάνοντας τα οφέλη της face-to-face επικοινωνίας και συνεργασίας. Οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν αυτά τα οφέλη μέσω deskop, web ή από το κινητό τους, επιτρέποντας σας να έχετε την ελευθερία να κάνετε meetings οποιαδήποτε στιγμή. Mπορούν να προσφέρουν ισχυρές παρουσιάσεις για μέχρι 250 συμμετέχοντες ταυτόχρονα, παρά τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς αυτές τις μέρες. 

  • Εύχρηστο
  • ΔΩΡΕΑΝ για έως και 25 χρήστες
  • Τεχνολογία WebRTC. Υψηλής ποιότητας βίντεο και φωνή
  • Remote control και κοινή χρήση οθόνης και αρχεία

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποίησετε ΔΩΡΕΑΝ τη λύση 3cx web meeting μέσα από ένα απλό internet browser.

Πατήστε το παρακάτω link και θα εκλπαγείτε!

Demo 3CX WebMeeting


Αν θέλετε να μάθετε για όλες τις λύσεις Unified communication, IP Telephony της 3CX, η Digimark είναι εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της.

 


 

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο