Συμμετοχή στην Xenia 2023

Η Digimark ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην έκθεση-θεσμό της τουριστικής βιομηχανίας XENIA 2023, την κορυφαία εκδήλωση για τον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας.

Η Έκθεση αναμένεται να πραγματοποιηθεί 25 – 27 Νοεμβρίου 2023 στο Metropolitan Expo.

Η Έκθεση XENIA αποτελεί σημείο αναφοράς για τον κλάδο του Hospitality, προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία για εταιρείες, επαγγελματίες και ενδιαφερόμενους να αναδείξουν τις καινοτομίες τους, να προβάλουν τα προϊόντα τους και να διερευνήσουν νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στον τομέα του Hospitality.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης στο περίπτερο μας στο HALL 1/ STAND A39, θα έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις καινοτόμες λύσεις, προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε στην βιομηχανία του τουρισμού και της φιλοξενίας. Μεταξύ άλλων θα παρουσιάσουμε λύσεις για Unbreakable Internet Connectivity, IP τηλεφωνικά κέντρα, συστήματα Access Control και ειδικές λύσεις για καταλύματα βραχυχρόνιας μίσθωσης και Airbnb, λύσεις Cyber Security, Cloud Solutions, Business Software, Managed IT Services, ICT Infrastructure και Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων και Ψηφιοποιίησης Αρχείων. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν την ποικιλία των προϊόντων μας και να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον κλάδο της Τεχνολογίας.

Τα τελευταία χρόνια η Digimark επενδύει στον κλάδο του τουρισμού, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει πολλές εγκαταστάσεις, προσφέροντας πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις.

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο