Η Digimark Επίσημος Διανομέας της Poynting Antennas

digimark and poynting logos

Η Digimark, κορυφαίος πάροχος λύσεων τεχνολογίας, ανακοινώνει την συνεργασία της ως επίσημος διανομέας  για Ελλάδα και Κύπρο της Poynting Antennas, παγκόσμιο πρωτοπόρο στον τομέα κεραιών υψηλής απόδοσης.

Η συνεργασία αυτή σηματοδοτεί μια σημαντική στιγμή για την Digimark και την περεταίρω δραστηριότητα της στην αγορά καθώς ενισχύει το χαρτοφυλάκιο της με νέα προϊόντα κορυφαία στην παγκόσμια αγορά και αναγνωρίζονται για την υπεροχή και την καινοτομία τους.

Σχετικά με την Poynting Antennas:

Η Poynting Antennas σχεδιάζει και κατασκευάζει ευρυζωνικές κεραίες υψηλής  απόδοσης τεχνολογίας 4G, 5G, LTE και WIFI. Η POYNTING είναι ένας από τους παγκόσμιους πρωτοπόρους στον τομέα της και κατέχει περισσότερες από 50 patents και σχέδια, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως στις μοναδικές λύσεις κεραιών της. Εξυπηρετώντας πελάτες σε όλο τον κόσμο, η POYNTING με στόχο την καινοτομία και την επίλυση προβλημάτων, παρέχει τις πιο ανθεκτικές και αποτελεσματικές λύσεις τηλεπικοινωνιών στην αγορά.

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο