Η Digimark στην 4η Premium Real Estate Expo

real estate expo banner

Η Digimark ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην Premium Real Estate Expo 2024, η οποία αναδεικνύει το ελληνικό real estate σε παγκόσμιο επίπεδο.  

Η Έκθεση αναμένεται να πραγματοποιηθεί 17 – 19 Μαΐου 2024 στο MEC Παιανίας. 

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης στο περίπτερο STAND Β-121b, η Digimark θα  παρουσιάσει στους επισκέπτες της έκθεσης, την κάθετη λύση DigiEstate ERP που έχει αναπτύξει βασισμένη στην καινοτόμο πλατφόρμα της SoftOne και άλλες καινοτόμες λύσεις για τον κλάδο όπως IoT, Smart Home, Voip Telephony και άλλες. 

Από το 2012 το τμήμα Business Software της Digimark έχει πραγματοποιήσει πολλαπλές εγκαταστάσεις της λύσης σε εταιρείες του κλάδου που ασχολούνται με το Ακίνητο από το Development & Construction έως και το Facility & Property Management. 

Σχετικά με την Premium Real Estate Expo: 

Με έμφαση στις αποκλειστικές επιχειρηματικές συναντήσεις και τους ξένους επενδυτές, η έκθεση στοχεύει στη σύναψη αποκλειστικών συνεργασιών. Με βάση την επιτυχημένη συμμετοχή της στο Qatar τον Νοέμβριο του 2023, η 4η PREMIUM REAL ESTATE EXPO είναι έτοιμη να προσελκύσει πλήθος διεθνών επενδυτών. 

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο