Εξαιρετική Διάκριση για την ERP Λύση της Digimark στον κλάδο του Αυτοκινήτου, στα Business IT Awards 2018


Η Digimark κατάκτησε το βραβείο στην κατηγορία «Λειτουργικές & Επιχειρησιακές Εφαρμογές ERP Συστήματα»

Η Digimark επιβεβαιώνει την επιτυχημένη παρουσία της στα Business IT Excellence Awards 2018. Στη λαμπερή βραδιά της απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Ιουνίου, η Digimark κατάκτησε το βραβείο στην κατηγορία «Λειτουργικές & Επιχειρησιακές Εφαρμογές ERP Συστήματα.

Το βραβείο για την «3 TIER ERP Λύση στο χώρο του Αυτοκινήτου και της Μηχανοκίνησης» παρέλαβε ο κύριος Ανδρέας Αλεξόπουλος, Διευθυντής Πωλήσεων της Digimark. Τα τελευταία χρόνια, η εξειδιεκευμένη ομάδα Business Software της Digimark, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει ειδικά παραμετροποιημένες λύσεις, που καλύπτουν τις ανάγκες μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων ανεξαρτήτως κλάδου και δραστηριότητας, αλλά και κάθετες αγορές.

Η Digimark ήταν από τις πρώτες εταιρείες που δραστηριοποιήθηκε στον κλάδο του αυτοκινήτου, αναπτύσσοντας από το 2013 μια εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη λύση. Βασισμένη στην πλατφόρμα Softone ERP. Η λύση της Digimark καλύπτει όλες τις εταιρείες της συγκεκριμένης αγοράς, συμπεριλαμβανομένων επιχειρήσεων εμπορίας οχημάτων και ανταλλακτικών (καινούρια/μεταχειρισμένα), εταιρείες ενοικίασης, όσο και όσες δραστηριοποιούνται στο χώρο του συνεργείου.

Η επιβράβευση και η επιτυχία μας, οφείλετε και σε εσάς!
Συνεχίζουμε δυναμικά για ακόμη περισσότερες και καλύτερες λύσεις και καινοτομίες στο χώρο του Business IT!

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο