Η Digimark ανακοινώνει τη νέα συνεργασία με την Aruba Networks, εταιρεία της Hewlett Packard Enterprise

Η Digimark S.A ,κορυφαίος Τεχνολογικός Πάροχος Προϊόντων,Υπηρεσιών και Λύσεων Πληροφορικής με παρουσία 30 χρόνια στον κλάδο, ανακοινώνει σήμερα τη συμφωνία συνεργασίας με την Aruba, εταιρία της Hewlett Packard Enterprise,για την επίσημη παροχή προϊόντων και λύσεων στην Ελλάδα.

Το χαρτοφυλάκιο της Aruba Networks, εταρεία της Hewlett Packard Enterprise ,περιλαμβάνει προϊόντα,υποδομές,λογισμικά διαχείρισης,υπηρεσίες mobility και πλατφόρμες ανάπτυξης και διαχείρισης εφαρμογών,παρέχοντας στους χρήστες μια εμπειρία σύνδεσης,δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες που δίνουν σε πελάτες και υπαλλήλους.

Οι νέες Δικτυακές Λύσεις της Aruba Networks ξεπερνούν το παραδοσιακό επίπεδο των υποδομών που γνωρίζαμε μέχρι τωρα.Η λύση που παρέχει αποτελείται από υποδομές,υπηρεσίες και πλατφόρμες εφαρμογών,δίνοντας την δυνατότητα στις επιχειρήσεις να αλληλεπιδρούν με τους χρήστες του δικτύου του,παρέχοντας μια μοναδική,προσωποποιημένη εμπειρία δικτύου.

 

Αυτή η συνεργασία αποτελεί στρατηγικό πλεονέκτημα για την Digimark ενισχύοντας την παρουσία της στον τομέα των δικτυακών λύσεων,αναβαθμίζοντας την ανάπτυξη των υπηρεσιών που παρέχει στην ελληνική αγορά.

error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο