Συμμετοχή στην Xenia 2017

H Digimark ανακοίνωσε ότι συμμετέχει στην έκθεση-θεσμό της τουριστικής βιομηχανίας Xenia, η οποία φιλοξενείται στο Metropolitan Expo στις 25-27 Νοεμβρίου 2017.

Στο Hall2 – Περίπτερο Α04, η Digimark σε συνεργασία με τις HP και HPE θα παρουσιάσει τις κορυφαίες λύσεις τεχνολογίας για τον τουριστικό κλάδο. Οι ειδικοί της εταιρείας θα βρίσκονται εκεί για να εξηγήσουν στους επαγγελματίες πώς μπορούν να αυξήσουν την παραγωγικότητα, να μειώσουν τα λειτουργικά κόστη και να βελτιώσουν την εξυπηρέτηση των πελατών τους.

Σημειώνουμε ότι η Digimark σταθερά τον τελευταίο χρόνο επενδύει στον κλάδο του τουρισμού, έχοντας ήδη πραγματοποιήσει πολλές εγκαταστάσεις, προσφέροντας πρωτοποριακές τεχνολογικές λύσεις.

Οι εταιρείες που εκθέτουν στην φετινή Xenia έχουν ήδη ξεπεράσει τις 470 σε συνολική εκθεσιακή επιφάνεια 45.000 m2 και καλύπτουν όλο το φάσμα των προϊόντων και των υπηρεσιών που αφορούν στην κατασκευή, ανακαίνιση, διακόσμηση, εξοπλισμό και τροφοδοσία.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, θα πραγματοποιηθούν 80 ώρες παράλληλων εκδηλώσεων στις ειδικές θεματικές ενότητες SmartHotel, DigiHotel, BuildHotel και Gastronomy Summit. Περισσότεροι από 40.000 επιχειρηματίες και στελέχη του τουρισμού αναμένεται να την επισκεφτούν, ενώ ειδικά για την έκθεση θα έρθουν 150 hosted buyers από την Κύπρο, το Ισραήλ, την Τουρκία, την Αίγυπτο, την Αλβανία, την Κροατία, την Βουλγαρία, την Ρουµανία και άλλες χώρες από την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων.

xenia booth
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο