Remote Working Is Here to stay: Λύσεις για εξ’ αποστάσεως εργασία από την Digimark

Από την έναρξη της πανδημίας και μέχρι σήμερα πολλές εταιρείες έχουν εφαρμόσει σε κάποιο ποσοστό το Remote Working αλλάζοντας έτσι τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούν οι εργαζόμενοι τους.

remote working is here to stay

Μέσω Internet, είναι σχετικά εύκολο να ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο μέρος των καθημερινών εργασιών όπως την αποστολή ενός follow-up email, τη διεξαγωγή Videoconference ή τη ρύθμιση μια ροή εργασιών για την εύρεση υποψήφιων πελατών και πελατών στο CRM σας. Όσον όμως αφορά το Remote Working, γνωρίζουμε όλοι ότι από μόνη της η σύνδεση στο Διαδίκτυο δεν αποτελεί λύση στις προκλήσεις που προκύπτουν. Είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν εργασίες και εμπόδια που είναι δύσκολο να τα διαχειριστείς εξ αποστάσεως και η συνεργασία μεταξύ ομάδων, η επικοινωνία και η παραγωγικότητα μπορεί να καταστεί δύσκολη.

Καθώς η ανάγκη για απομακρυσμένη εργασία έχει αυξηθεί, πολλές εταιρείες έχουν αρχίσει να εφαρμόζουν εργαλεία και λύσεις που επιτρέπουν στους εργαζόμενους να είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικοί όσο εργάζονται από το σπίτι.

Η Digimark, σαν Τεχνολογικός Πάροχος και συνεργαζόμενη με τους μεγαλύτερους Vendors της ελληνικής και παγκόσμιας αγοράς μπορεί να προσφέρει λύσεις που θα συμβάλουν στην αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και θα διευκολύνουν το Remote Working στην επιχείρησή σας.

H Digimark προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο από υπηρεσίες προϊόντα και λύσεις για απμακρυσμένη εργασία:

1. Call Center, Communication και Videoconference Solutions

Η λύση Unified Communications της Digimark, 3CX, προσφέρει βελτιωμένη συνεργασία και βελτιωμένη παραγωγικότητα για τους υπαλλήλους Work From Home. Το 3CX ενσωματώνει πολλαπλές λειτουργίες σε μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον υπολογιστή, το smartphone και το tablet σας. Επιπλέον, το 3CX παρέχει δυνατότητα για ΔΩΡΕΑΝ Videoconference έως 250 χρήστες .

2. Cloud ERP και CRM

Η Digimark πιστοποιημένος συνεργάτης της SoftOne μπορεί να σας προσφέρει λύσεις ERP & CRM στο Cloud ώστε να συνεχίζετε τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες από οπουδήποτε.

Με ενσωματωμένες web και mobile εφαρμογές, προσφέρει στους εργαζομένους σας τη δυνατότητα να εργάζονται με ασφάλεια από το σπίτι, ανταποκρινόμενα καλύτερα στις ανάγκες των πελατών.

3. Managed Office 365

Το Microsoft Office 365 παρέχει σε ιδιώτες και επιχειρήσεις τις υπηρεσίες παραγωγικότητας και συνεργασίας εταιρικού επιπέδου που χρειάζονται για να λειτουργούν ευκολότερα, να συνεργάζονται και να ανησυχούν λιγότερο. Η Digimark σας παρέχει μια σειρά διαχειριζόμενων υπηρεσιών του Office 365. Συμπληρώνει τη λύση του Office 365, χρησιμοποιώντας τους μηχανικούς μας πληροφορικής και τους πιστοποιημένους ειδικούς λύσεων της Microsoft (MCSE) για ολοκληρωμένες διαμορφώσεις και συνεχή πρακτική υποστήριξη.

4. Managed Endpoints

Οι περισσότερες cyber επιθέσεις συμβαίνουν μέσω του EndPoint. Για να κερδίσετε τον πόλεμο κατά των hackers και των cyberattacks, το Endpoint security είναι απαραίτητο. Δυστυχώς, για τους περισσότερους οργανισμούς είναι μια μεγάλη πρόκληση να διατηρήσουν τις προηγμένες τεχνολογίες, την εξειδικευμένη τεχνογνωσία και την αφοσιωμένη εστίαση που απαιτείται για τη σωστή ασφάλεια και υποστήριξη αυτών των κρίσιμων συστημάτων. Αυτό τους θέτει σε σημαντικό κίνδυνο.

Η υπηρεσία Managed Endpoints παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης ΙΤ και security για την προστασία των συστημάτων και των χρηστών σας, ενώ εργάζεστε τόσο εξ αποστάσεως όσο και στο δίκτυό σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια ΔΩΡΕΑΝ παρουσίαση και βρείτε την λύση που καλύπτει τις ανάγκες τις επιχείρησης σας!

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο