ΝΕΑ έκδοση Version18 του 3CX με Microsoft Teams integration

Η νέα έκδοση Version 18 του 3CX είναι εδώ και προσφέρει την καλύτερη ποιότητα, απόδοση και αξιοπιστία ήχου. Με προτεραιότητα στην επικοινωνία με τους πελάτες, το 3CX παρέχει μια ολοκληρωμένη λύση all-in-one για εσωτερική επικοινωνία και σύνδεση με υποψήφιους πελάτες-μέσω φωνής, live chat ή βίντεο.

Χαρακτηριστικά:

1. Νέο 3CX Client και Desktop App

Η νέα έκδοση του 3CX βελτιώνει το Web Client και το διαθέτει και ως εγγενή εφαρμογή Windows Desktop, εξαλείφοντας την ανάγκη για χρήση browser. Η νέα εφαρμογή Desktop χρησιμοποιεί το ίδιο πλαίσιο Electron που χρησιμοποιείται από το Microsoft Teams και το WhatsApp, ενσωματώνοντας καλύτερα στο λειτουργικό σύστημα για πιο αξιόπιστη εμπειρία χρήστη. Η εφαρμογή Desktop σάς επιτρέπει να απαντάτε σε μια κλήση από τη σελίδα στην οποία εργάζεστε (παράδειγμα CRM) χωρίς να χρειάζεται να κάνετε εναλλαγή μεταξύ εφαρμογών.

microsoft-365

2. Βελτιωμένο Mobile App για απρόσκοπτη απομακρυσμένη εργασία

  • Καλύτερη διαχείριση codec – αυτόματη ρύθμιση codec ανάλογα με το Δίκτυο (WiFi/3G/4G/5G).
  • Βελτιωμένη διαδικασία επανασύνδεσης σε περίπτωση αλλαγών ή διακοπής του δικτύου.
  • Καμία χαμένη κλήση – συνεργασία με την Google και την Apple για βελτίωση της αξιοπιστίας των PUSH notifications.
  • Προσθετή υποστήριξη για συσκευές Bluetooth και hands-free.
  • Ενσωμάτωση Siri – Οι χρήστες iOS μπορούν τώρα να πουν στο Siri να πραγματοποιήσει κλήσεις χρησιμοποιώντας το 3CX.

3. Υποστήριξη Single Sign On (SSO)

Καθίσταται πλέον δυνατή η σύνδεση στο Web Client χρησιμοποιώντας το Active Directory, το Microsoft 365 ή τον λογαριασμό Google. Οι τοπικοί λογαριασμοί ενεργών καταλόγων υποστηρίζονται μέσω της δωρεάν υπηρεσίας Microsoft Azure AD Connect.

4. Teams integration

Η διασύνδεση με το Microsoft Teams προσφέρει μια οικονομικά αποδοτική εναλλακτική λύση στα προγράμματα κλήσεων του Microsoft Office 365. Μέσω του Teams, παρέχει μια απρόσκοπτη ενοποιημένη διαδικασία κλήσεων τόσο για χρήστες 3CX που καλούν χρήστες Teams όσο και αντίστροφα. Οι επιχειρήσεις μπορούν πλέον να μειώσουν το κόστος επικοινωνίας τους ενώ διαθέτουν ένα πολύ ισχυρότερο τηλεφωνικό κέντρο

microsoft-teams

5. Voice Engine Reloaded – Πιο αποτελεσματική και πιο ασφαλής επικοινωνία

Η νέα έκδοση Version18 του 3CX έχει υποστεί εκτεταμένες αλλαγές εσωτερικά για τη βελτίωση της ποιότητας του ήχου, τη βελτίωση της επανασύνδεσης και την ενίσχυση της ασφάλειας. Με βαθμολογίες Α και A+ από τα Qualys labs και Immunilabs καταφέρνει να ξεχωρίσει στο θέμα της ασφάλειας από τον ανταγωνισμό.

Δοκιμάστε ΔΩΡΕΑΝ το τηλεφωνικό κέντρο της 3CX και γνωρίστε νέες δυνατότητες για την επιχείρησή σας !!!

FREE TRIAL
error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο