Η Digimark στο HP Annual Partner Event 2024

Η Digimark έδωσε το παρόν στο Annual Partner Event 2024 της HP, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Ιανουαρίου στο Μουσείο Βορρέ στην Παιανία, ως HP Amplify Power Services Partner. 

Κατά την διάρκεια του event τα στελέχη της HP, έκαναν απολογισμό για το 2023 και πάνω σε αυτόν στηρίχτηκαν και έθεσαν νέους στόχους και κίνητρα για τη νέα χρονιά. Σε ένα panel στελεχών της HP συζητήθηκαν τα trends της αγοράς στο κομμάτι του ΑΙ, οι νέες τεχνολογίες και καινοτομίες στο κομμάτι του printing και των PC’s, καθώς και η σημασία του sustainability στην ανάπτυξη της εταιρείας. 

Highlight βραδιάς αποτέλεσε η Sophia το ανθρωποειδές ρομπότ πολίτης της εταιρείας Hanson Robotics που πραγματοποίησε την πρώτη εμφάνιση της στην Ελλάδα. Η Sophia συζήτησε με τον Stand up Comedian, Λάμπρο Φισφή, όλες τις εξελίξεις στον χώρο του Artificial Intelligence. 

Κλείνοντας η βραδιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της HP και η βράβευση των συνεργατών για την χρονιά που πέρασε. 

Η Digimark από το 1992 αποτελεί στρατηγικό πελάτης της HP παρέχοντας στην αγορά λύσεις Managed Print Services και μεταπουλώντας προϊόντα της εταιρείας. 

Labros Fisfis presenting the HP Annual event 2024 on stage
Close-up of Sophia the humanoid Robot
Sophia the humanoid robot discussing on stage with the HP CEE ACCOUNT MANAGER
The conference center full of people in the HP PArtner event 2024
error: Content is protected !!
This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Μετάβαση στο περιεχόμενο